fredag 20. november 2009

Skrifta på veggenMin barnehagekarriere ble ganske fort satt en stopper for, med vond hals og influensalignende symptomer. Derfor har jeg vært hjemme og laget ild - i peisen... og på veggen. Jeg har også kost meg med julelukt fra de skjønne sviblene jeg kjøpte i forrige uke, lest i norskdesignboken jeg fikk fra Rom123, som var her på onsdag, og tent mange lys mens jeg har spist halspastiller og paracet.

Også har jeg laget Jaimies chili con carne, alltid en slager her i huset, med guacamole og masse koriander. Sist, men ikke minst dalte BoligLiv ned i postkassa i dag, o lykke! Så det har sysselsatt meg nå i kveld, sammen med melkesjokolade (!! jeg som ikke spiser sjokkis lenger!!! men i krig, kjærlighet og eh... sykdom... er alt lov?) og chai te.
Forrykende fredagskveld til alle, vi lader nå opp til en aldri så liten kavalkade med True Blood, som vi i det lengste har utsatt å laste ned, men nå... ja, får skylde på denna sjukdommen igjen, da, for nå blir det tv-titting på høyt HBO nivå!

5 kommentarer:

 1. Hei. For et vakkert hjem du har! (og det i samme by som meg, da gitt;) Utfordring til deg fra meg på min blogg. Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Hei. så artig å finne deg. veldig fin blogg og skjønt hjem du har. Her kommer jeg gjerne igjen! Ha ei strålende og sykdomsfri helg! :)

  SvarSlett
 3. Oppdaget nå at du har svart på en lignende utfordring tidligere. Det er selvsagt ikke noe must å svare på den. Jeg likte bare bloggen din så godt...

  SvarSlett
 4. Go helg og go bedring Ingrid! Nyt butikkfri og det fine været i dag!

  Klem Camilla ;)

  SvarSlett
 5. God bedring til deg Ingrid ;) Håper du blir fort frisk. Gleder meg masse til heimen kommer på trykk- som du vet- er jeg stor fan av den!

  Vært lite bloggings i det siste..men kommer nok sterkere tilbake!

  Go søndag.
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også