søndag 4. juli 2010

Rød/lyseblå/turkis søndag

Og om én uke er det sommerferie i Fjeldborgen! Litt fraværende bloggemodus er jeg i allerede. Det er for fint vær, for mange ting å holde på med ute, så mange bursdager, også er det så mange deadlines for tiden. Alt skal bli klart før ferien. Men et lite innlegg dann og vann skal jeg da greie å få til! Har mange prosjekter som er i startgropa her hjemme, gleder meg til å komme i gang og vise dere.
I dag har jeg laget ett glass syltetøy av min bittelille rabarbraplante (skjønner jeg er seint ute i forhold til "regler" om St.Hans og rabarbraplukking, men det gikk altså veldig bra), og så med ett alle de liknende fargekombinasjonene jeg hadde i kjøkken og omegn:


Jeg er jo ikke egentlig noen stor fan av (knall)rødt, men sammen med lysblått eller turkis synes jeg det blir helt spiselig. Mer enn spiselig, kjempegodt faktisk.
Ute blåser det "hattær og høy" som vi sier her i Vestfold, og sykkelturen jeg hadde planlagt går visst i vasken. Mannen er helt utslått etter å ha gravd ut 7 meget dype hull i plenen vår, så jeg tror kanskje det er frøken Edith Pfaff - hihi, min symaskin har fått nytt navn - som får min oppmerksomhet i kveld.
Fiiin søndag til deg som titter innom mitt rødturkislyseblå univers i dag!

10 kommentarer:

 1. For en flott fargekombinasjon, virkelig lekkert! Og som vanlig, deilige bilder å hvile øynene på. Inspirerende! Og de leivene med brød og hjemmelaget syltetøy....mums! Kos deg med symaskina i kveld, det skal jeg også gjøre :-)

  SvarSlett
 2. Hærlige fargekombinasjoner! :)

  Kos deg bak symaskinen i kveld!

  Dorthea! :)

  SvarSlett
 3. Elsker den fargekombinasjonen!:) Flotte bilder! God kveld!

  SvarSlett
 4. Herlige herlige herlige bilder! Jeg blir sittende å se å se å se.. Fantastisk! En fryd for øyet faktisk! Du inspirerer meg til å lære meg mer om foto :) Takk for det :)

  Med ønsker om en herlig uke!
  Klem Karina

  SvarSlett
 5. En fantastisk fargekombinasjon!
  Har hatt lyst på en rød krakk lenge , nå tror jeg at malekosten må fram,ble veldig inspiret av disse herlige bildene.

  Ha en riktig fin ny uke!

  :) fra meg

  SvarSlett
 6. Kjempefin fargekombo - den likar eg òg så godt..:-)

  Klem til deg!

  SvarSlett
 7. Så utrolig delikate og skjønne bilder, får lyst til å spise opp den brødskiva! Og muligens stolen! :-O

  SvarSlett
 8. Heisann!

  Superduper fargekombinasjon. Og rabarbra er virkelig en finfin sak! Her går det i suppe :-)

  Koser meg virkelig med bildene dine!

  SvarSlett
 9. Hei!
  Det var flotte turkisrødelyseblå bilder:) En frisk og fiiin fargekombinasjon. Butikken er åpen mellom 11 og 16 hver dag. Så morro at du kommer innom, får håpe det er en dag jeg er på jobb da:)

  SvarSlett
 10. WOOOOOOO & WOOOOOOOOW vilken superfräsch och vacker blogg jag snavade in på, via en annan bloggvän! Så vackert och inbjudande och jag kommer att fastna här om jag inte går nu, då jobbet väntar!! Men jag kommer tillbaks i kväll ;) Mina komplimanger!!

  Agneta, Sverige

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også