fredag 23. juli 2010

Skafferi

En impulstur til Bærum for å kjøpe ny gammel dør på mandag, resulterte i en impulstur til IKEA også. Leit. Jeg har lett etter et gammelt skafferi, uten hell, og nå gav jeg meg over og kjøpte IKEA sin variant. Den var selvsagt ikke rosa i utgangspunktet, men malekosten er jo ikke langt unna i disse dager, så det tok meg et døgn å forvandle den trehvite hylla. Under har vi skrudd kroker til oppheng.

Er særs fornøyd med løsningen, som i tillegg til å være praktisk i form av bedre tilgjengelighet av mel, sukker, salt og grøtmiks, også frigjorde litt skapplass. Ingen ulempe at det ble en fin hylle å dille og dalle på, heller.

I hallen går det stadig fremover, og flinke Fjeldborgmannen ordner strøm og lister. Døren vi har kjøpt trenger ny karm, så akkurat der stagnerer det litt til vi får hjelp, men jeg skal straks hive meg over tapetsering. Spennende! Mannen skal bygge skap og fine oppbevaringskasser, så det tar nok litt tid før jeg kan vise det ferdige resultatet.
Tusen takk for mange, mange svar på hvitt eller sort spørsmålet! Vi går nok for sort, ja:)
God helg ønskes alle fine Fjeldborgbesøkende!

19 kommentarer:

 1. Lurt å male hylla ;)Den ble fin :)
  Synes det var litt artig med den søte koppen som det står Ingrid på .Jeg har akkurat maken, kopp med mitt navn på hjemme hos pappa ;)Kanskje jeg skal hente den hjem ? Søtt

  Ha en fin dag videre dag videre :)

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder !!
  Ikea hyllen ble superfin med den nye fargen. Jeg hadde også gått for sort i gangen, gleder meg til å se det ferdige resultatet.
  Ha en fin helg !!
  Cecilie

  SvarSlett
 3. Så flotte hyller, og så flott den ble med ny farge.... Mulig en sånn må bli med hjem ved neste ikeatur...
  Gleder meg til det ferdige resultatet....
  klem victoria

  SvarSlett
 4. Hei! Kjempefint! Husker du hva skufferiet heter på Ikea? Leter på nettsidene, men finner ikke...
  Hilsen Elisa:)

  SvarSlett
 5. Kjempefin, og en liten hylle til dilldall er ingen ulempe nei ;)

  SvarSlett
 6. Næmen, eg har vore på Ikea og spurt etter desse hyllene, men eg fekk beskjed om at dei ikkje lenger førte produktet... Hm.

  Men det blei kjempefint, sjølvsagt. Det meste av det du gjer blir kjempefint.

  SvarSlett
 7. Det ble jo kjempefint, mååå jo ikke være et gammelt et når en kan gjøre det så fint med litt maling:)

  SvarSlett
 8. Det ble knallfint. Likte de gryteklutene dine i lapper, herlige!

  SvarSlett
 9. Så herlig fin den ble! Det er jo en av tingene som er toppers med Ikea; de kan ha mange skatter som blir personlige med et penselstrøk, ved å ta bort en list, pusse noen kanter el.
  Skafferiet ser jo ut som det er født til å henge på veggen din :)

  Ha en herlig helg!

  SvarSlett
 10. Du har de sååååååå härligt, mysig helg till dig,,, man blir alltid glad av att kika in här...

  Kram josse

  SvarSlett
 11. Så fine bilder - du er så flink å arrangere fint - alt ser så lekkert ut:-)

  Klem

  SvarSlett
 12. Så stili, så sannelig ut som ei gammel hylle, hadde du ikke sagt at det var Ikea, så hadde ikke jeg sett det.
  Blir spennende å se hallen deres når den er ferdig, gleder meg og det blir sikkert veldig fint med svart på håndlisten på gelenderet.
  Ha ei super helg.
  Klæm

  SvarSlett
 13. Oh, jeg har en slik "Ingrid"-kopp jeg også! Eller, det står Elin på min da, og det er lilla farger på den, men i samme serie! :D

  SvarSlett
 14. Hei! Kjempefint var det :-) Så jeg henger meg på et par andre her, hva heter skafferiet. Finner det ikke på Ikea sine sider? :-)

  SvarSlett
 15. Hm, jeg har også vært på IKEA sine sider og kikket nå, og det stemmer jo at det ikke ligger der. "Förhöja" heter den og jeg fant den i kjøkkenavdelingen på Slependen, men det er jo mulig jeg var heldig og fant en rest av det utgåtte lageret. De hadde ganske mange i hylla.
  Synd om den er utgått, for det er et supert produkt!

  Ingrid:)

  SvarSlett
 16. Alltid like inspirerende ;)
  En liten award hos meg (hvis du orker:))

  Mailer deg senere i kveld.

  Beste hilsner fra Jeanette

  SvarSlett
 17. Åååh, selger de virkelig den på Ikea?? :D

  SvarSlett
 18. Dette var bare knallfint!
  Herlige bilder og sommertemning som kommer ut av skjermen min :))

  Ha en riktig deilig søndag!

  :)))

  SvarSlett
 19. Jeg finner heller aldri en sånn "krydderhylle", men nå ble jeg jammen inspirert til å kjøpe en fra Ikea og male jeg og ;) Da tror jeg det ble mintgrønn.. Søt "Ingrid" kopp du har forresten, jeg har helt lik på hytta.. kanskje jeg må lure med meg den hjem... ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også