tirsdag 27. juli 2010

Retrovillatapet på skapdører: Check!

Her i huset var vi tapetseringsjomfruer, inntil for to dager siden. Nå er vi litt hekta, og lurer på om det er andre ting det kanskje går an å tapetsere? Så moro, og ganske lett, og veldig raskt resultat.
Elsker de nye skapdørene i den lille gangen i 2. etasje. Det høyre skapet rommer sengetøy og håndklær, mens det venstre er et langt kott hvor vi har hengeskap for klær. Praktisk med andre ord.

Hallen har også fått på seg tapet, men der er det så uferdig ennå, at bildene må komme senere.

God tirsdag der ute!

25 kommentarer:

 1. Så fint det ble med tapet på dørene! :)

  SvarSlett
 2. Nydelig :) Fikk lyst til å tapetsere selv jeg nå. Har en liten hylle liggende , den skal få en tapetsering i dag ;)
  Blir artig å se Hallen .
  Kos deg videre med tapeten :)

  SvarSlett
 3. WOW, dette ble jo helt fantastisk. Dere er gode til å få det til. Har heller aldri tapetsert noe før og blir glad når jeg hører at det er greit å få til. Gleder meg til å se hallen.

  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 4. SÅ smukt, og et af mine yndlingstapeter by the way. Jeg har 1 rulle plus et stykke på 3 meter, hvoraf jeg har brugt til at dekorere en æske. Den er blevet virkelig flot, synes jeg selv. resten af tapetet skal bruges med omhu, for jeg elsker det bare! :)

  Tillykke med et flot entreprojekt.

  KH Helle

  SvarSlett
 5. Så flott det ble....
  Den tapeten fikk jeg lyst på også, hadde passet perfekt inne på rommet til frøken, når det blir ferdig.....
  Gleder meg til å se gangen....
  Ha en flott dag videre...
  klem victoria

  SvarSlett
 6. Oi, så nydelig!!! Skikkelig fargelek og kontrast til den hvite trappeoppgangen.. Stilig med prikkete knott til, love it:)

  SvarSlett
 7. Wow, det ble kjempelekkert :-))
  Flott mønster og mine yndlingsfarger - fikk lyst til å prøve meg fram med litt tapetsering selv nå.

  Ha en fin julidag!

  SvarSlett
 8. Verdens flotteste tapet! Og så lekkert det ble på skapdørene. Gleder meg til å følge med på resten av tapetseringseventyret :)

  SvarSlett
 9. For å si det med Jan Thomas: OH MY GOD det var fint!

  SvarSlett
 10. Det ble knallfint! Også så fin tapet!

  God sommer til deg. :)

  Anine

  SvarSlett
 11. hmmm, nå fikk jeg lyst til å sette igang med gangen vår... kan du slutte å være så inspirerende? :))
  Sommerklem
  Hilde Iren

  SvarSlett
 12. Utrolig fint, og helt i "mine" farger :)))

  Ha en fiiin tirsdagskveld!

  SvarSlett
 13. Hei hei Ingrid :)) Så koselig å høre fra deg igjen! Og så innmari moro å se på alt dere har gjort i huset siden sist jeg var innom i bloggbyen! Huset deres er FANTASTISK flott, hverken mer eller mindre! Kunne flyttet rett inn uten å endre på en enste detalj og utrolig nok blir det bare finere og finere!! Jeg har så sansen for fargebruken din! Hvitt og sort, rosa og gult..De nydeligste fargesammensettinger!
  Ikke det spor forbauset over at du skal være med i Jeanette sitt nydelige magasin! Gleder meg til å se det! Ser at du også har handlet på Retrovilla! Det var en nydelig tapet! Jeg har også tapetsert en hel vegg med gulblomstrete retrotapet fra retrovilla men av forskjellige grunner kan jeg ikke legge det ut på bloggen enda.
  Har blitt helt hekta på tapeter og Mette Helena er min interiørguru!
  Jeg var innom Susam Lienbe i København og tok noen bilder i butikken hennes. Tok også noen bilder der i fjor og jeg har vært helt ør av inspirasjon etter disse besøkene. handlet selvfølgelig et par ting derfra også! Køben er virkelig herlig! men vi reiser til London på mandag og regner med å finne litt inspirasjon der også.
  Har ikke vært i london på flere år fordi svigermor bodde i Blackpool og det ble alltid til at vi resite til henne når vi var i England.
  Nå må jeg gå. Vi skal ta en liten kveldsdukkert i tjernet her, men vi snakkes! klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 14. Så fint. Likte fargen på tapetet. Er på jakt etter tapet til en vegg på soverommet, men ikke funnet den rette enda.
  Ha en fin kveld.
  Klæm fra me

  SvarSlett
 15. Saa utrolig kult! Dette digget jeg <3
  Alltid noe fint aa glede inspirasjonen med her inne hos deg :) Takk!

  klem Nina

  SvarSlett
 16. Så fint!!
  Nå gleder jeg meg enda mer :)

  SvarSlett
 17. Oooo, jeg elsker komboen av den tapeten og de knottene, herlig! :D

  SvarSlett
 18. Det ble kjempelekkert! Har ikke vært innom bloggen din før, men husker å ha lest om huset deres i et blad (Rom123, tror jeg?) og blitt kjempeinspirert! Helt fantastisk fint!

  SvarSlett
 19. For en utrolig fin tapet. Det ble skikkelig fint:-)

  SvarSlett
 20. WOW, dette ble kjempebra! Og den tapeten er så lekker, at dere må jo bare finne mer nytte av den etterhvert :)

  Fortsatt god sommer!

  Mvh Anja

  SvarSlett
 21. Superkule dører!
  Et blikkang som alikevel ikke tar all oppmerksomhet!
  Herlig blogg!
  God ferie!

  SvarSlett
 22. Liten verden ;)

  http://dilldallsaant.blogspot.com/2010/07/fine-feriedager-ved-fjorden.html

  Og sukk - jeg hadde gitt litt for retrotapetskapdører. Jeg har kjøpt et sted - men så har de aldri dukket opp. Må leke litt Derrick der snart. Har noen andre små meter - men ikke turt å leke om hvor jeg skal bruke den. Verdt vekta si i gull...litt ;).

  God natt - igjen. Måtte opp for å ta inn en hund som hadde lyst til å ha party med noen rådyr eller elg på jordet.

  SvarSlett
 23. Så utrolig flott det ble!! Den tapeten har jeg siklet på også :-) Nydelig sukkertøy-hus du har!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også