tirsdag 19. mai 2009

Nesten ferdig kontor!

Customized IKEA skrivebordslampe, spraylakkert med matt sort Quick lakk. Resultatet ble veldig bra! Har maken som leselys ved sofaen i stuen, men den håndmalte jeg med metallmaling, og resultatet ble greit nok, men ikke så bra som dette!
Ønsket oss denne lenge, morsomt å ha den på plass. Kartell FL/Y
Også knottene mine, da! Montert på skuffene vi bygde opp skrivebordet med.
Søta i kroken her måtte jeg bare knipse, selv om hun strengt tatt ikke var med på makeoveren. Hun stod her nemlig fra før, og lager gooood stemning.
Her er mackroken, derav ledningene som henger og slenger under bordet. Tror husfar har en lur løsning, som jeg tror vi skal komme tilbake til etter bryllup!! På skjermspareren er bildet vi har brukt på invitasjonene. Det er et hjerte jeg tegnet i sanden på Ula. Gleder meg masse til bryllup, men nå når det nærmer seg kjenner jeg at det blir deilig å bli ferdig med all planlegging og fiksing. Men 3,5 uker går antagelig fortere enn jeg forstår akkurat nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også