torsdag 21. mai 2009

Hagedag

Kristi Himmelfartsdag ble en noe forblåst dag i hagen. Heldigvis har vi et veldig hyggelig nabolag som godkjenner plenklipping på helligdager (faktisk ofte da vi har tid til sånt), så vi har fått klippet vekk en åker med løvetann (egentlig er jo løvetann ganske fint, rart at man ser på den solgule blomsten som ugress. Spiselig er den også!). Og jeg har skrudd sammen ny hagebenk fra IKEA. Ble finfint! Under: japankirsebær i full blomst! Over: magnolia i full blomst!

1 kommentar:

 1. Å! elsker magnolia!
  Har en søster med grønne fingre som har lovet meg magnolia under hennes oppsyn (som trengs - planter liker meg ikke...)
  Smykkene er pakket klare til sending, regner med du har de i morra :)
  Lykke til med travle forberedelser til den store dagen!
  Klem Hilde

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også