lørdag 9. mai 2009

Long time, no see

Det har vært en laaaang bloggepause i Fjeldborgen, men nå var det endelig litt overskudd. Dagene og ukene har gått så fort, og plutselig er det bare 5 uker til bryllupet vårt! Mye som må ordnes og fikses, skal jeg hilse og si. I tillegg har jeg vært utrolig vårslapp, ikke gidd eller ork til å ordne noen ting i heimen. I dag, derimot, har det bare vært fri, og slappheten ser ut til å være i ferd med å forsvinne. Veldig deilig, hater å være så daff! Så nå feirer jeg med å oppheve den noe ufrivillige bloggepausen. På bildet over: søt rose jeg fikk av en av mine fantastiske forlovere (ble kidnappet til utdrikningslag for to helger siden, det var uforglemmelig. Skal snarest vise bilde av meg som paraglider (!) ).
Koseligste lappeteppe arvet av mamma, og yndlingspute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også