søndag 24. mai 2009

Bruktfunn og blomster

En sånn kasse har jeg ønsket meg lenge, og i går kom jeg over denne, fra Grans - det lokale bryggeriet i byen. Var litt sånn missing link følelse å få den i hus, passer perfekt!

Figgjofatet fikk også bli med hjem, med løfter om å bli brukt til kjeks... må bare huske å kjøpe kjeks. Det er vi nemlig veldig dårlige på...
Blomster funnet i hagen, natt og dag er bare nydelige, og perfekt farge til stua, hihi.
Sommerens aller første peon! Ubeskrivelig vakker, og for en duft! Kunne ikke ha noen annen blomst i brudebuketten min, hvilket minner meg om at det bare er tre uker igjen til den store dagen... Vi skal mao bruke resten av kvelden på bryllup, har en trykksak vi bare MÅ få ferdig NÅ. Ha en fortreffelig søndagskveld!

3 kommentarer:

 1. *heia! det ser så fint ut hjemme hos dere* gleder meg til å komme og se! gleder meg også veeeldig til bryllupet- det blir så stas* klem vigdis som elsker å være gift, hihi*

  http://jegerjonathan.blogspot.com/

  SvarSlett
 2. nydelige funn! Er det ikke gøy å finne noe man har SÅ lyst på og så koster det i tillegg ikke mye? Elsker å shoppe på den måten!
  Nå er smykket redesignet og jeg håper jeg rekker innom en post i morra :)

  SvarSlett
 3. Nydelig. Her myldrer det av inspirasjon. Du har et nydelig hjem.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også