torsdag 5. september 2013

Nytt fra Studio Snowpuppe.
Foto: Tina Ratzer.Alle lampefoto: Studio Snowpuppe.Høsten er virkelig den gøyeste perioden å drive butikk i! Det skjer så mye nytt på produktfronten, og i høst har jeg bestilt opp masse herlige nyheter til fjeldborg.no.
Mesteparten av nyhetene er ikke på plass før fra midten av september og utover, men i dag har jeg oppdatert nettbutikken med lekre nye lamper fra favoritten Studio Snowpuppe. Vegglampen "Klimoppe" er bare helt fantastisk, og heldigvis for meg, så skal stua vår gjennomgå massive endringer i høst/vinter, så det er gode muligheter for at jeg får plass til en slik!

Digger også den lekne varianten med gradert farge på skjermen. Så søt!

Studio Snowpuppe er lokalisert i Haag i Nederland og er grunnlagt av paret Nellianna og Kenneth, som er henholdsvis arkitekt og produktdesigner. Lampene er sterkt inspirert av origami, og brettes for hånd! Produksjonen er ikke veldig stor, og når jeg bestiller lamper fra Studio Snowpuppe, lages de på ordre. Levering tar derfor litt tid. Men de er definitivt verdt å vente på!

Twist a Twill-pleddene fra Tina Ratzer er ikke akkurat nyheter lenger, men jeg har tatt inn noen nye farger i høst. Digger både det rosa og det lysegrønne!
Til alle som lurer på det lysegrå pleddet, så er det dessverre utsolgt fra leverandør, men jeg bestiller på nytt om en måneds tid, og håper å få det med da.

Heng med, for jeg kommer til å presentere nyhetene fortløpende ettersom de kommer på lager her i Fjeldborgen.

Fin torsdag!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også