mandag 23. september 2013

Maten til veggs.

Tidlig på sommeren fikk jeg den lyse idé å bestille utskrifter av alle matbildene jeg hadde liggende på Instagram-kontoen min. Jeg ville nemlig lage en ny collage på kjøkkenveggen, og etter at bildene kom opp, har mine egne matbilder faktisk inspirert meg i middagslagingen - ofte glemmer jeg gamle suksesser i jakten på å stadig finne på noe nytt.
Snart skal jeg bestille opp en ny ladning med utskrifter, Instagrambilder kan nemlig brukes til så mangt har jeg funnet ut! Skal vise frem en annen god ide, når det nærmer seg juletider...

Jeg har bestilt mine Instagrambilder herfra, og er strålende fornøyd med både pris, leveringstid og kvalitet (jeg er ikke sponset, bare en fornøyd kunde).

6 kommentarer:

 1. Åh, god idė! Den skal jeg jammen meg stjele;) takk for tips!

  SvarSlett
 2. Ja det har jeg også gjort, og det er virkelig en god påminnelse om gamle suksesser når hverdagen er travel :) Nydelige bilder! I fjor brukte jeg bilder til julekort og pakkelapper også. En veldig trivelig liten ekstra touch!
  Lina

  SvarSlett
 3. Skikkeleg dekorativt! Så masse fine bilder du har tatt, dei gjor seg på veggen:-) Kjekt¨å få bilder på papir av og til også.

  SvarSlett
 4. Superfint kjøkken! Og for en god idé :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også