fredag 13. september 2013

Seventy Tree på fjeldborg.no!
Fredagens nyheter på fjeldborg.no er intet ringere enn en ny leverandør hos oss. Jeg har hatt et godt øye til Seventy Tree og Kerry Laytons strek i lang tid, og synes produktene passer perfekt inn i nettbutikken min. Nå er de endelig på plass, og jeg går som vanlig rundt og lurer på hva jeg skal bytte ut på veggene mine, for å få plass til noe av dette vakre nye...
Det er harde bud å drive egen butikk, ass!

Foreløpig har jeg plukket ut en håndfull fine print i A3 format, samt noen finheter til kjøkkenet som brett og fjøler til nettbutikken. Alt i behagelige farger i kombinasjon med sort/hvitt og med enkle, men effektfulle mønstre. Mye mulig jeg utvider sortimentet på neste bestilling, for dette er fine saker!


God helg alle sammen!

1 kommentar:

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også