fredag 24. mai 2013

Tatovering i sommer?
Alle foto: tattyoo.com

Jeg er ikke motstander av tatoveringer. Folk må få gjøre som de vil og på rett person synes jeg rett tatovering er kjempekult! Men jeg ville ikke hatt en evigvarende en selv, det er for drastisk for meg. Midlertidige tatoveringer har jeg derimot alltid likt å lime på meg, og nå har jeg jaggu tatt inn knallfine midlertidige tatoveringer i nettbutikken og på 13.
Perfekt som det lille ekstra, både til hverdags og fest! Check it out!

Fin fredag!

6 kommentarer:

 1. Helt enig med deg når det kommer til tatoveringer. Men jeg merker jeg dveles ved en tanke; er det greit at man som voksen tar på seg en kortvarig tatovering?! I midlertidig så likte jeg flere av motivene, spesielt det med fjær :)

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 3. Søte!!

  Så bilder fra nr 13,og fikk lyst til å ta meg en
  tur snart igjen..Gud så mye lekkert dere har fått inn.
  Dukker plutselig opp:)

  Nyt ny uke!!

  Klem Linda

  SvarSlett
 4. Så fine! Jeg skal sjekke ut. Har en liten (permanent) på ankelen, men litt ekstra kroppspynt til sommeren :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også