fredag 17. august 2012

God fredag!




Jeg skal love dere at det krever sin kvinne å sitte inne på hjemmekontor i strålende sommervær. Men det har jeg altså gjort i hele dag. Vel vitende om at det nesten er helg og at badetøyet er klart til å luftes. Yehaa! Det blir kveldsdupp i dag også...

Dagens middagstips er en ny favoritt.
Så vanvittig godt:
Karrikylling med aioli med urter og varm ananas.
Oppskriften fant jeg i Aftenposten for et par helger siden, og nå i helgen må den lages igjen.
Jeg modifiserte selvsagt oppskriften litt:

Kyllingfileter (vi brukte tre stk til to pers) - stekes hele med salt, pepper og karri, etterstekes i ovn i ca 20 minutter. La hvile og del opp i skiver før servering.
Fersk ananas i ringer (så mye du vil) - stekes i litt smør med karri og finhakket hvitløk.
Aioli tilsatt finhakket koriander og basilikum.
Søt paprika - stekes sammen med ananasen.
Salat og rødløk.
Ciabatta.
Koriander til å drysse på toppen.


Superdigg! God fredag folkens!

14 kommentarer:

  1. Hei Ingrid :)
    Tusen takk for middagstips :)
    Dette både så og hørtes nydelig
    godt ut - oppskriften er herved
    notert og skal definitivt prøves
    ut en dag :)
    Godt å høre at du har fint vær,
    håper du også får en kjempeflott
    helg ღ ... mange fine innlegg og
    bilder nedover hos deg her siden
    jeg tittet innom sist. Søte pus
    og herlige tresko ღ masse fin
    inspirasjon... Ønsker deg en fin
    fredag og helg. Klem fra Mette

    SvarSlett
  2. Så utrolig fristende oppskrift! Ser veldig innbydende ut. Ønsker deg en god helg!

    SvarSlett
  3. NAM, kiiip taco her…
    ønsker deg en fiiiin helg!!
    klem

    SvarSlett
  4. Hvor mange grader i ovnen?

    SvarSlett
    Svar
    1. Sånn ca 180 grader. I går hadde vi nanbrød til, var veldig godt!
      Ingrid :-)

      Slett
  5. Mums, hvor ser det super lækkert ud:))

    SvarSlett
  6. Dette skal prøves, sammen med sjokoladefondant en dag, så skikkelig godt ut :-)

    SvarSlett
  7. Dette ser knallgodt ut!
    God helg til deg :-)

    Klem Katrine

    SvarSlett
  8. Nam, så deilig det så ut! Må nok sjekke ut denne oppsriften ja! Takk for godt tips og goood helg! :)
    Klem fra Carina

    SvarSlett
  9. Det så skikkelig godt ut! Leser om badetøy her.. skal snart reise på fotballcup.. i regnet.. Hele dagen i vått gress med våte unger og en våt hund..Jaja, blir godt å komme hjem å tørke seg i ettermiddag:)
    Ha en strålende lørdag:)

    SvarSlett
  10. Dette må prøvast! Såg skikkelig godt ut. Kombinasjonen kylling, ananas og karri er ein sikker vinner. Nydelige bilder, som alltid:)

    Ha ein fiin søndag!

    SvarSlett
  11. Så veldig godt ut Ingrid, og skal absolutt prøves ila uka! Takk for at du deler :) Og du - veldig hyggelig reportasje du hadde laget fra Pelle og overnatting i gamma tidligere i sommer :) God uke!!

    SvarSlett
  12. God morgen, Ingrid
    Alltid så mye fristende mat hos deg! Nå er jeg heldigvis mett etter frokost enda, hi,hi.
    Tusen takk for hyggelig tilbakemelding om den ene nyoppussese stua. I går ble første strøk med takmaling tatt i siste stue. Gleder meg til å kunne sitte ved langbordet igjen!'
    Også vil jeg jo be kafe`-gjengen på høstlunsj etter hvert da!
    Her ble det plutselig veldig stille; Gutta Boys har syklet til skolen og E gått på jobben og jeg har mange ventende stoffer og mange timer for meg selv.
    Ha finfine sensommerdager! Tror jeg ble inspirert til kveldsbad av deg. I går var vi på Granholmen på kvelden, sååå herlig!
    Klem fra Kaspara

    SvarSlett
  13. Innom her for å skrive ned denne oppskriften en gang for alle - for den var utrolig god! Laget den med sjokolademousse til dessert til min kjære for en stund siden, og det var en knallsuksess :)

    Og suksessen skal gjentas på fredag :) Takk for nydelige oppskrifter.

    Ragnhild

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også