tirsdag 21. august 2012

7 års presang...


 Innlegget er sponset av Polarn O. Pyret


... fra Polarn O. Pyrets nye nettbutikk: www.polarnopyret.no

På oppdrag fra Polarn O. Pyret har jeg testet kjøpsopplevelsen i nettbutikken deres, noe som slo meg som ganske relevant for den prosessen jeg selv står i med min egen nettbutikk, som snart er klar for åpning. Vår tøffe, fine nevø fyller 7 år i dag, og det passet meg ypperlig å bestille en tilleggsgave med rabattkoden jeg fikk fra Polarn O. Pyret.

Min opplevelse i stikkord:
Lett å navigere, fint med merking av økologisk bomull, kort og enkel prosess å bestille og rask levering. To dager etter bestilling fikk jeg beskjed om at pakken var klar til avhenting. Underveis fikk jeg i tillegg til ordrebekreftelsen en beskjed om at varen var pakket og sendt. Kjekt å vite hvor pakken er i systemet, særlig om man har dårlig tid (og venter på en gave for eksempel).
   Noe jeg bet meg ekstra merke i var kategorien "Brukte klær" hvor man (gratis) kan lage annonser på brukt tøy. Miljøvennlig og et supert initiativ jeg håper blir brukt!


Jeg har tidligere, stort sett, takket nei til lignende forespørsler, men har nå bestemt meg for å utforske mulighetene i større grad, og du vil i fremtiden møte flere slike innlegg her på Fjeldborgbloggen. Jeg takker ikke ja til produkter/varer/tjenester jeg ikke selv kan stå inne for og vil merke innleggene slik at du vet om jeg skriver på oppdrag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også