onsdag 15. august 2012

Sommerdag+Hayhånd+Omaggio+mokkaservise


Fin sommerdag i Vestfold i dag, gjorde at vi kastet oss rundt etter jobb, trakk i bikini (og badeshorts... hihi, ser for meg fjeldborgmannen i bikini) og kjøpte med oss middag som vi spiste på stranden. Jeg kan til og med skryte på meg sesongens hittils lengste svømmetur i ordentlig varm fjord. Hverdagsluksus!

Den fine hånden fra Hay fikk jeg til bursdagen min... og i bakgrunnen skimtes nok en gave, nemlig Omaggiovasen fra Kähler. Denne har jeg hatt lyst på veldig lenge, og når jeg har likt noe i lang tid, er det gjerne et tegn på at jeg ikke vil gå lei med første. Store muligheter for et svært langt liv i Fjeldborghuset for den fine, fine vasen - som reiste helt fra Louisiana utenfor København for å havne på bordet mitt, flybåren med verdens fineste Silje.
Tusen takk!

Skal svinge meg rundt og få tatt et større utsnitt med den fine vasen på bordet, tiden strekker bare ikke helt til om dagen. Det er så mye jeg vil gjøre!

Jo! Mokkaserviset i sort og gull fra Stavangerflint har stått ubrukt i skapet hjemme hos mammaen min - nå skal det få et nytt liv her hos meg. Helt greit, det... Takk, mamsen!

6 kommentarer:

 1. ah - hørtes deilig ut.
  og gratulerer med overstått

  klem fra
  Åpent^hus

  SvarSlett
 2. Smukke billeder af fine sager. Dejligt, at mokkastellet nu kommer til ære og værdighed hos dig. Det er virkeligt smukt.
  Kate

  SvarSlett
 3. Heerlig med fine sensommerdager!
  Nydelig servise som jo absolutt fortjener bedre enn å stå inni et skap.
  Det er noe med disse elemntene av gull som dukker opp mer og mer...veldig fint.

  Håper solen skinner på deg i dag også.

  klem fra meg

  SvarSlett
 4. Åh, deilig med slike dagar (men fjorden er ikkje så varm her oppe lenger nord...)

  SvarSlett
 5. Hei Ingrid!
  Jammen koselig å hilse på deg på IKEA treffet sist altså;)
  virkelig!!! ses nok igjen tror jeg;) bare vi holder denne bloggingen gående så..og det må vi jo.
  kos deg masse i helgen - du din heldiggris som bor ved stranden:)
  god klem fra Tone

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også