fredag 12. august 2011

Papirklipp - mini DIYNår man er glad i å spare på papir og tapet, er det fint å bruke restene til noe. Et slikt sirkelbilde har jeg hatt god lyst til å lage lenge. Husker ikke hvor jeg så et lignende første gang, tror kanskje det var i danske Bolig Magasinet, og siden har de dukket opp her og der med jevne mellomrom. Nå også hos meg.
Jeg har brukt ringen på et norgesglass som mal, blyant, saks, en ramme med størrelse 30x40 (ca A3), et hvitt ark i samme størrelse som rammen og limstift.
Hvor mange sirkler du trenger, avhenger jo av størrelsen på rammen/ønsket størrelse på bildet ditt, men jeg har nok omtrent klippet 45-50 sirkler. Når det er gjort, er det bare å starte ytterst og lime seg innover. Moroa er jo egentlig å velge hvilke mønstre som skal få være ved siden av hverandre...
I barnehagen laget jeg en variant, der de minstes rundrabbel ble samlet til ett kjempestort bilde. Fint det også, og en god måte å vise frem mange tegninger på en gang på.


16 kommentarer:

 1. Så fint det ble! En lur måte å bruke papirrester på.

  SvarSlett
 2. Så flott det ble!
  Klem

  SvarSlett
 3. Härligt pyssel, så fina färger och mönster! Inspirerar mig :-)

  ha en fin helg!
  Elina

  SvarSlett
 4. Ja, det var en fin måte å utnytte rester på ;)
  Fint resultat også.
  Og ideen til barnehagen var jo helt topp!
  Kanskje jeg skal gjøre det samme med noen av tegningene til jentene mine?
  Med 3 jenter i hus blir det haugevis med tegninger liggende...
  GOD HELG til deg!
  Klem May Helen

  SvarSlett
 5. Hei på deg! Så stilig, det var en god idé til å få brukt opp slike rester, blir jo en del av det etterhvert... :) Jeg lurer på om jeg kan stille deg et spørsmål, ser dere har så flotte malte tregulv, bl.a i den herlige gangen deres! Vi skal straks i gang med maling av gulv, og jeg lurer på hvordan dere har gjort det, med grunning, hvor mange strøk etc...? Spennende dette, gleder meg sånn til å få malte tregulv! :D God helg til deg! Synnøve

  SvarSlett
 6. Bare så fint - jeg tror også snart jeg skal lave noget med mine tapetrester ... skal bare lige være helt sikker på, hvad jeg vil :-)

  Tak for inspirationen

  SvarSlett
 7. Tänk så mycket fint man kan göra av vackert papper! Så fina pyssel du har gjort. Ha en fin helg. Kram Johanna

  SvarSlett
 8. så fint det ble! ordentlig dekorativt! :)

  SvarSlett
 9. Det ble kjempefint, Ingrid! Du er så kreativ! :)

  SvarSlett
 10. Kjempeide!
  Jeg er ikke god på å finne på ting til rester...

  Jeg har akkurat bestilt meg en sirkelkutter, så den blir perfekt til dette. Da kan jeg bare stille inn på hvor mange cm jeg vil ha i diameter og så kutter den i ytterkant istedet for å lage en blyantstrek. Genialt! Jeg har vært på jakt etter dette en stud til et ReVinylprodukt, og hoppet i taket av lykke da jeg endelig fant den...

  Takk igjen Ingrid for fine ideer som du deler. Ha ei fin hælg! Siw

  SvarSlett
 11. Kjempeartig, og ein skikkelig fargeklatt!

  SvarSlett
 12. Smart idé! det känns ju så synd att bara slänga bort såna fina små pappersrester, mycket smartare att göra ett fint konstverk som det här!

  SvarSlett
 13. skjønt for øyet!
  hvor får du tak i alle de fine tapetrestene?

  SvarSlett
 14. ✿ ✿ ✿ ✿
  nice!
  las felicito!
  cariños
  c@
  ✿ ✿ ✿ ✿

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også