mandag 15. august 2011

"Hverdagshelg"


Når en har hatt ferie i nesten fire uker, for deretter å vende tilbake til hverdagen, blir helgen så innmari kjærkommen igjen. Hverdagshelg er en fin følelse!
Min hverdagshelg startet med hårklipp (litt impulsivt valgte jeg en kortere variant denne gangen, og ble kjempefornøyd. Forandring er gøy og det er jo bare hår!), fortsatte med bittelitt shopping, slaraffenliv på terrassen med nytt Bolig Magasinet, hvitvin og ny neglelakk, videre etterfulgt av nydelig grillet salmalaks og kamskjell med fenikkelsalat, smørstekt blomkål og potetpuré. Anbefales!


Søndagen startet fint med kaffe i to av våre nå ti (!) manokopper og digital konsert med Kaizers fra Øyafestivalen. Fjeldborgmannen har et par år som blodfan på samvittigheten, og selv om lidenskapen til dette jærske orkester ikke er like stor lenger, har han fremdeles stor glede av musikken deres. Så stor at han nå helt seriøst vurderer å takke ja til et pumpeorgel vi er tilbudt... Spørsmålet er bare hvor vi skal ha det. Det er nemlig ganske stort. Foreløpig er (den ennå ikke ferdige) utestua det heteste alternativet.
Hva har Kaizers Orchestra med geiter å gjøre? Ikke så mye. Etter at vi hadde hørt det nye albumet dro vi på tur. På tur til Foldvik så vi geiter, og geiter er kule og ganske fotogene. Nemlig.


Kaniner er veldig myke og liker å stikke snutene sine både her og der. Gutter er gutter, selv om de er ganske store. Fjeldborgmannen veier minst i de fleste sammenhenger, og det er altså han som svever høyest i grønn t-skjorte.
Nå er helgen over, og jeg lurer på om det er på tide å sy litt igjen. Tror det. Det regner jo.

Ha en fin mandag, godtfolk!

10 kommentarer:

 1. Ser jo bare så godt ut med den maten asså, fine bilder;) Klem Wilhelmines blogg

  SvarSlett
 2. Nydelig hårklipp. herlig med s.laks. Absolutt.Koselig innlegg.
  klem

  SvarSlett
 3. Mange flotte bilder av det som ser ut som e super helg! :) Vil se hele hårsveisen jeg! ;) Og sying passer meget godt når det regner!

  Ha en fin mandag!

  Klem

  SvarSlett
 4. Heisan Ingrid
  Så spennende med ny sveis! Håper jeg kjenner deg igjen på gata, hi,hi.
  Du må ALDRI hoppe over loppemarkedet på Framnes Sanitetshus kan du skjønne! Vet du, det var så billige priser og en del fint denne gang. Rart men det blir slik; en fin ting kan utgjøre om et loppis er bra i hukommelsen. I fjor fant jeg en del sengetøy der men i år var det ikke noe av det.

  Helger er herlige, ser ikke ut som du var på Fjordfesten registrerer jeg. Vi hadde gjester og var ikke der.
  Ha en fin om enn grå dag i vår by!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 5. Herlige bilder :)

  Kjenner det KLØR i fingrene etter å få sydd litt her og!
  Må vel ta turen innom S&S snart igjen :D

  Nina

  SvarSlett
 6. Kvardagshelg er fint! - det ser ut som du hadde ei fin ei:-)

  Klem

  SvarSlett
 7. Vilka härliga bilder....Får man kanske se helbild på nya frissan? Kram

  SvarSlett
 8. Stilig hårsveis:-) Her i trøndelag er det også perfekt syvær. Har ikke noe imot regn jeg:-)

  SvarSlett
 9. Koselig innlegg!
  Elsker kornblomster, har de rundt i hagen flere steder.
  Og den middagen så utrolig god ut!
  God ny uke!

  SvarSlett
 10. Hei Ingrid
  Så flott innlegg, nydelige bilder av både geiter, hotensia og fristende middag :) -hørtes ut som en kjempeflott helg ღ Nå skal jeg ta meg en titt nedover bloggen din, har gått glipp av noen innlegg når jeg var på ferie… Ønsker deg en flott uke, stor klem fra Mette

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også