torsdag 7. april 2011

Made by us: Sengegavl


Det slo meg plutselig at jeg ikke har vist frem den fine sengegavelen vår. 
Hjemmelaget såklart: Mdf-plate, skumgummi bestilt på mål, hvit skai og stiftepistol var dét som trengtes. Også endel tålmodighet. Det er ikke veldig lett å strekke et så stort stykke stoff!


Sengekappen i hvit lin er fra H&M og sengeteppet er en gammel indisk sari jeg har arvet av mamma (som har seilt på de syv hav). Det fine uret har Fjeldborgmannen arvet av bestefaren sin, og at det står stille synes jeg passer fint på soverommet. Man trenger å ta det litt langsomt innimellom...
Lampetter fra Kartell, blå kjole fra H&M, stige fra Nordal, brunt nattbord fra Broste, gullsko fra Lille Vinkel sko.


Jeg elsker fløydørene inn til soverommet vårt, og selv om det hender at jeg lurer på å male dem skinnende hvite, så er jeg godt fornøyd med den fine nedpussede patinaen de har. 
Notatboken har jeg kjøpt på Claes Ohlson etter råd fra Linda/Den Gode Feen. Supert at man kan lage sin "egen" bok ved å sette inn ønsket bilde på forsiden! For øyeblikket pryder en brunbjørn min bok...


Tror jaggu jeg melder på denne i NIB sin gjør-det-selv-konkurranse, også!

Ønsker dere alle en riktig god torsdag, det er jo nesten helg igjen. Jeg lader opp til den o store loppishelgen, med bære og fotohjelp fra Fjeldborgmannen, da jeg har fått en kjip betennelse i ryggen/skulderen og er sånn passe handicapet...


English:
Showing you my self-made headboard for our bed. We used an mdf plate, foam rubber and white skai fabric. Very easy, but patience is required!
I have also entered this to the NIB DIY-competition! I love DIY.
Wishing you all a nice thursday, soon the weekend is here! I´m looking forward to a weekend full of fleemarkets, cant´t wait!

10 kommentarer:

 1. Nyyydelige bilder!*smile*

  ..og kjempe lurt å lage egen sengegavl! Det gjorde jeg til forrige leiligheten, men den ble dessverre skadd i flyttingen, så må fikses på...evt om jeg lager ny...Jeg har nemlig funnet ut at jeg kunne tenke meg sånn med knapper i*blunkesmil* Men er jo samme prinsippene som gjelder, bare å borre hull der knappene skal være....

  ...tenker den ordnes til neste leiligheten jeg, vi satser jo på å kjøpe leilighet i løpet av sømmer/høst, så ikke altforlenge til likevel*smile*

  Ønsker deg en flott flott dag videre!

  SvarSlett
 2. Vilket fint sovrum ni har. Härligt med en ny fin sänggavel! Den där trästegen är också jätte fin tycker jag! Har ni gjort den också?

  Ha en fin dag!
  /Elina

  SvarSlett
 3. Heisan du.
  Så flotte bilder, og nydelig sengegavl. Flinke du!
  :) Susanne

  SvarSlett
 4. Fin sengegavl og koselig soverom. Lykke til på loppis da:-)

  SvarSlett
 5. Så flott og gjennomført soverom! du e flink! litt arti å tenke på at vi skal jakte på de samme loppene i runar hallen og på haukerødskolen uten at vi vet hvem hverandre e i helga :) :)

  SvarSlett
 6. Så flott sengegavl :) går med samme idèen selv når jeg skal flytte. Hvor fikk du bestilt skumgummi etter mål?

  Utrolig koslig soverom :) Me like!

  Klem

  SvarSlett
 7. Så flink du har vært!
  Det er klart du skal melde den inn til Nib. :)

  God bedring med rygg og skulder.
  Ha en deilig torsdagskveld.

  SvarSlett
 8. Så fint..ehm..alt!!! :-)
  Likte veldig godt sengeteppet, superfint <3

  SvarSlett
 9. Så flink du er! Var utrolig kult hele rommet spør du meg! Flere som gleder seg til loppis i helga ja!! Lykke til på skattejakten!

  Klem

  SvarSlett
 10. Sitter på nattevakt og skulle gjerne lånt soverommet deres noen timer. *Gjesp* Kjempe fin sengegavl. Moro å lage noe sammen.
  Så mange fine detaljer. Kartell lampene♥

  Ble sugen på en stige på soverommet jeg også. Kjekt når man skal legge fra seg litt klær.

  God helg og loppislykke!
  Kram

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også