onsdag 13. april 2011

ItaliaLOVE


Jeg er forelska i Italia. Helt fortapt. Dessverre er det lenge siden vi har hatt råd til å reise dit. Det koster å være huseier. Men snart, snart skal vi tilbake. Vet bare ikke helt når. Jeg gleder meg.

Bildene er fra 2007, da vi startet turen i Roma, fortsatte til Pisa, Genova, La Spezia og Cinque Terre, San Remo, Barolo/Alba og til slutt hjem fra Bergamo ved Milano.
Vi leide bil i Roma og leverte den i Bergamo, noe som fungerte helt supert. Neste gang blir det syd-enden vi kommer til å ta for oss, kanskje med utgangspunkt i Roma igjen. Det er en by man ikke får besøkt mange nok ganger, tror jeg.

Love, love, love...English:
I´m deeply in love with Italy. Sadly we haven´t been able to travel there for a long time. It´s expensive to own a house. But soon we will go back. Don´t know when.  
Todays pictures are from our last trip, back in 2007, when we started in Rome, and went from there to Pisa, Genova, La Spezia and Cinque Terre, San Remo and back home from Bergamo. We rented a car in Rome and delivered it in Bergamo, it worked out perfectly. 
Next time we will go to the south I think, maybe starting in Rome again. A city one can not see too much of, I think.13 kommentarer:

 1. Så enig ...!

  Vi giftet oss i Roma
  så romantisk
  må tilbake ... ♥

  Fin onsdag, klem til deg

  SvarSlett
 2. Italia er fantastisk!
  Jeg har fått tilbud av ei venninne å bli med henne til Italia. Mamman hennes driver to gjestehus der. Det ene gjestehuset har en tilhørende vingård. Det høres bare så fantastisk ut!
  Håper det ikke blir lenge til du kan vandre i Romas gater igjen. ♥

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder! Vi var i Cinque Terre for tre år siden og det var bare helt fantastisk! Kunne godt reist tilbake til akkurat samme plassen! Så mange gode minner...

  SvarSlett
 4. helt enig med at Italia er et fantastisk land. Så fine bilder du har tatt fra Italia, fikk så lyst til å reise tilbake dit. var det for to år siden.

  SvarSlett
 5. Jeg elsker også Italia. Og ikke minst italiensk mat. Denne våren går jeg på italienskkurs, så nå venter jeg bare på en anledning til å dra tilbake til dette fantastiske landet. ♥

  SvarSlett
 6. Ah, fantastisk! Kjæresten og jeg planlegger biltur i Italia til sommeren med start i Roma. Kan du anbefale et bilutleiefirma? :)

  SvarSlett
 7. Jeg reiser til Italia om drøye to måneder. Mitt tips er tog gjennom italia - veldig enkelt og koselig =) Ble ikke mindre klar for la dolce vita av bildene dine.

  Så for meg kan du gjerne putte på noen drømmer - jeg digger bloggen din uansett. Skulle gjerne sett fjeldborg "live".
  Fortset den gode jobben du gjør, vher gang du har lagt ut nye innlegg smiler jeg =)

  SvarSlett
 8. Hei AM,

  vi brukte Avis, som virkelig fungerte helt utmerket. Ikke veldig dyrt heller. Bestilte og ordnet alt hjemmefra før avreise, så var det bare å hente på flyplassen til avtalt tid. God tur!

  -Ingrid, ikke spesielt misunnelig...

  SvarSlett
 9. Tusen takk for tips! Høres bra ut å kunne bestille på forhånd. Jeg tror vi skal bo et par netter i Roma før vi reiser videre, så mulig vi ikke henter bil direkte på flyplassen. Ser for meg at det kan være litt komplisert å kjøre i Roma by....

  SvarSlett
 10. Hehe, det var akkurat slik vi gjorde det også:) Landet i Rima og var der i tre dager, før vi tok taxi ut til flyplassen igjen, hentet bil og kjørte mot Pisa. Det gikk overraskende bra å kjøre i Italia, men man bør vite hvor hornet er...

  SvarSlett
 11. Smart! Har du noen flere gode tips mens vi er i gang? Bare hvis du har tid/orker/gidder å dele noen flere. Vi tenker å kjøre oppover langs kysten, toscana osv. Litt usikker på om vi skal innom Pisa, men tenker å ende opp i Venezia til slutt. Har hørt at vi bør dra innom Verona, og Firenze frister også!

  SvarSlett
 12. Blander meg inn i Italiadrømmene deres =)

  Pisa er en kjempemorsom by, som overrasket meg svært positivt! Har liksom bare hørt om tårnet, men det var en utrolig koselig by. Firenze fascinerte voldsomt - tror det er den vakreste byen av dem alle (Roma, Pisa, Firenze, Venezia, Bologna).

  Mine beste Italiatips er god tid, lommeparlør og smil. Gå litt utenfor turistveiene, spis lokal mat, og nyt dagene.

  klem, Trude

  SvarSlett
 13. I so love Rome... one of my favourites cities in the world. I wish I could visit it again, it's much too pretty...

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også