søndag 24. april 2011

Fjeldborgpåske


Heisann! Her i Fjeldborgen har ikke akkurat tida stått stille siden sist... Vi jobber med både det ene og det andre prosjektet her hjemme for tiden. Terasse, dør og lister i hallen, gjesteromfix, toalettfix, kommodeoppussing og hagefix.
Jammen godt vi rakk innom Sveriges skumleste loppis på vei hjem fra Tanumstrand forrige helg! Jeg tror Kaspara har skrevet om dette loppiset før, noe som begynte å demre for meg da jeg vandret rundt med store øyne og hendene godt festet i lommene (redd for at noe skulle hoppe ut av en overfylt hylle eller pile over føttene mine). Skummelt, men spennende. Helt til mannen gjorde meg oppmerksom på en bolle full av rottegift. Da ble jeg fort ferdig, sjeleglad for at vi hadde antibac i bilen! (Rakk å handle noen søte 70-talls putetrekk, en kopp og noen heklabrikker først:).


Gravemaskin i hagen, skruing og saging. Typisk Fjeldborgpåske. Men så skal det sies at vi har en spennende deadline foran oss, som presser oss litt i retning av å bli ferdig med disse prosjektene. I slutten av mai får vi nemlig storfint besøk, gleder meg til å røpe av hvem!Tur til Mølen ved Nevlunghavn, og en aldri så liten flytur har vi også hatt tid til.
Fineste morfar fikk flytur i bursdagsgave av barn og barnebarn, og Fjeldborgmannen og jeg fikk være med opp i lufta! Så moro!

I dag er påskelammet fortært i friluft og fuglekvitter på Ula, og jeg tenker at vi tross alt har rukket ganske mye denne uka, i tillegg til å kose oss. Nesten-ferdig-bilder fra hallen kommer... kanskje i morgen allerede! Vent og sjå.

6 kommentarer:

 1. Deilige, deilige påsken! Kjekt å få unna litt prosjekter òg da! Gler meg til å sjå! Her er påsken unnagjort for nokre dagar sidan, men det går bra å jobbe litt òg...Nokon må jo det:-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Så gøy å få gjort så mye, men smtidig også kose seg litt, et har jo vært helt utrolig påskevær....
  Gleder meg til å se bilder fra hallen blir sikkert utrolig flott.... Og spennende å få høre hvem dere får besøk av.....
  Fortsatt fin påske
  klem victoria

  SvarSlett
 3. Høres ut som vår påske ;)
  Her skrus det for harde livet og kjøkkenet begynner å ta form.

  Så gøy med selebert besøk da...tror jeg vet hvem...hi hi. Jeg ga et tips til den fine damen, nemlig deg/dere.
  Sånne besøk gjør jo at man får litt ekstra fart på seg :)

  Håper å se deg snart!

  Påskeklem fra Jeanette

  SvarSlett
 4. Heisan Ingrid
  Så varierte påskedager du har hatt og ja Tanum Loppis har jeg vært på tre ganger tror jeg. Ikke noe for pedanter! MEN... rottegift da....Isj!
  Spennende med gravearbeidet hos dere! Her er vi ferdig med hallen med unntak av en list og en stol jeg skal male.
  Fine vårdager til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 5. Det er så sjovt at flyve i helikopter. Har selv prøvet en tur i San Fransisco og under Golden gate.

  stine:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også