lørdag 8. januar 2011

Sjiraffenland og retrovilla

Først og fremst: tusen takk for alle innspill angående cd-tankene! Helt klart en problemstilling som mange kjenner seg igjen i:) Vi lander nok på en variant med lagring i mapper/lommer, og har sett på en fin løsning fra Case Logic, men vil kikke på Granit før vi kjøper. Kommer tilbake til temaet!

Det er så fine illustrasjoner i "Sanger fra barnetimen" (funnet på loppis), og særlig liker jeg sjiraffenland-bildet. Var litt lei gult, men nå synes jeg det er veldig kult igjen. Mulig det er min hunger etter vår som spiller inn...
Favoritten Retrovilla har endelig lansert sin nye nettside (og nettbutikk) og jeg har brukt laaaang tid på å kose meg med de ulike tapetene som finnes i det enorme utvalget. Har ikke helt greid å bestemme meg for hvilke to jeg skal bestille (har nemlig et veggprosjekt på gang:), men det er enda noen dager til lønning, så jeg kan tenke litt til. De tre mønstrene på bildene over er alle sterke kandidater... 
Nå skal jeg gjøre meg klar til koselig tapasbesøk, gleder meg! 
Fin lørdagskveld til deg!

15 kommentarer:

 1. De er alle 3 skønne tapeter, kan godt forstå at du har svært ved at vælge
  stine:)

  SvarSlett
 2. Fine tapeter, alle tre! Og gult er herlig energigivende, synes jeg. Så fint med sort tallerkenhylle!

  Marit

  SvarSlett
 3. Plutselig fant jeg din blogg, og ble så glad! Her var det jo så mye flott!:) Jeg legger meg til som følger, og kommer garantert igjen! Ønsker deg en fortsatt fin helg!:)

  SvarSlett
 4. Heisann og godt nytt år!
  Herlig innlegg fra deg igjen! Kjenner meg igjen i at gult er en farge som frister spesielt på denne tiden av året! Som jeg gleder meg til våren og først til at vårløkene kommer i butikken for det er en egen følelse å få vårblomster i vinduskarmen:) Nå skal jeg rett inn på Retrovilla å sjekke for tapene du viser var veldig veldig fine!
  Ha en fin lørdagskveld i fjorden!

  SvarSlett
 5. For noen fantastiske tapeter!! Jeg er selv på jakt etter tapet- og det er vanskelig å velge når man møter slike farger og mønstre! Hurra, så fint det er! :-)

  SvarSlett
 6. Hei, har "smugtittet" på bloggen din ei stund og tenkte at NÅ må jeg si hei til deg - du har en nydelig blogg: flotte bilder, masse kreativitet og en stil jeg rett og lett liker! Takk for inspirasjon! God tapaslørdag, hilsen fra Lill

  SvarSlett
 7. Har selv sittet lenge og sett på de fine tapetene på retrovilla, og har som du funnet masse favoritter jeg kunne tenkt meg å fått i hus, likte det to første veldig godt selv..... Bare synd jeg har kjøpestopp, mulig det sniker seg inn noen allikevel....
  Elsker den svarte tallerkenhylla di....
  Ha en fin helg
  klem victoria

  SvarSlett
 8. Så nydelige bilder og fint pyntet tallerkenhylle...
  Lar meg som alltid inspirere av dine innlegg:)
  Monterte min første tallerkenhylle på barnerommet i dag!
  God helg videre.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 9. Åh, kjære herlig retrovilla! De har så mye fint at man kan jo bare gå seg helt vill :-) Liker veldig godt de tapetene du viser fram her. Veldig kult med gult og den turkisnyansen du ser ut til å ha en del av!

  Ønsker deg en strålende helg, kanskje dere har like mye snø i Vestfold som vi har her i Oslo? Her laver det hvertfall ned i mengder!

  Hilsen fra Mollie

  SvarSlett
 10. Hei! VAKKER tallerkenhylle!!
  Og fine mønstrede tapeter! =) Ha en god søndag, hilsen morgenfugl

  SvarSlett
 11. Hei. Jeg er stadig innom bloggen din , synes den er kjepefin og inspirerende.

  SvarSlett
 12. Heija:)
  Valgets kval er min dårligste side, jeg pleier å gi opp og komme hjem tomhendt..men deilige farger, energirike og lekende.

  Gml pusen her på Moen vil gjerne sende en malende hilsen til Madicken, han la seg over tastaturet og malte da han så henne hehe. Han er en Norsk Skogkatt men sjarm og mange særheter.
  *Klem

  SvarSlett
 13. Å - fine tapetar, ja! Syns den gule lengst til høyre var fantastikast..;-) Lykke til med å velge..!

  Søndagsklem

  SvarSlett
 14. Thank you so much for showing this! I love and follow your blog and this Retrovilla hint is quite useful!

  Cheers from Portugal,

  Susana

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også