søndag 9. januar 2011

...mmm... søndag

Det er nesten litt surrealistisk å tenke på at søndag en gang var den kjedeligste dagen i uka. En dag som liksom aldri tok slutt, bare varte og rakk.
Som jeg setter pris på den følelsen i dag! Lang frokost, masse kaffe, beina på puffen (som er sydd av gamle sari-stoffer og fra Anouska) og bedt bort på middag (i dag igjen!). Luksus.
Det er bare Madicken som kjeder seg her i huset når det er søndag. Den beste utkikksposten er definitivt kjøkkenvinduet, med utsikt til brøytebiler, hunder på luftetur og kråker i epletreet. Ikke noe særlig å gå ut i sånt ruskevær, synes hun...
... det synes ikke jeg heller.

God innesøndag til deg! 
Og til dere som lurer på stjerneskjerf: de kommer, venter bare på en stofflevering.

25 kommentarer:

  1. Husker også før at søndager var kjedelig, nå nyter jeg den deilige søndagsfølelsen for fullt, bare synd den går så fort noen ganger....
    En fin søndag til deg også...
    klem victoria

    SvarSlett
  2. Go kväll!

    Vilka härliga foton.

    Ni verkar ha ett fint hem.

    Kram/ Hanna

    SvarSlett
  3. Hehe, slik brukte Cindy (pus) å sitte når vi bodde i byen også, Her på landet ser hun ikke mye, så hun har kapitulert litt... :P

    SvarSlett
  4. Eg vert heilt mållaus. Så utruleg vakre bileter som uttrykker slik ro. Eg kjenner meg ikkje igjen samanlikna med den søndagen eg har for tida. Den berre fyk av gårde og inneber masse "må få gjort". Vakkert hus og ein nydeleg pus.

    SvarSlett
  5. åh.... jeg blir bare glaaad når jeg ser disse bildene!!
    herlige bilder og fin tekst!!!

    koser meg her hos deg!

    klem beate

    SvarSlett
  6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  7. Herlige søndagsbilder!
    Du aner ikke som jeg misunner deg den gode brie'en... Jeg er nemlig gravid, og kan ikke spise det jeg elsker mest i hele verden! Men har bestilt en servering allerede på barsel, så om noen uker kan jeg også kose meg....:) Ja, ja, det var en digresjon til bildene dine, men klarte ikke la være å henge meg opp i frokostbordet ditt...hihi;)

    God søndagskveld!

    SvarSlett
  8. Hei, så flotte bilder, skulle ønske søndagen varte evig jeg;) Bloggen din er så fin, masse inspirasjon og flotte bilder. Ha en fin uke videre, hilsen Wilhelmine

    SvarSlett
  9. Imponerende at du klarer å ta så flotte bilder innendørs i vintermørket. Her er det HELT umulig :)

    Kitty

    SvarSlett
  10. Flotte og inspirerende bilder. Ja søndag er en helt herlig dag, det er jeg helt ening med deg i. Best er de dagene barna finner roen hjemme med lek og kos, og vi voksne kan gjøre akkuratt det vi vil.

    Hilsen Linetoppen

    SvarSlett
  11. Superfine bilder. Skikkelig søndagsstemning :)

    Jeg tror kanskje dere har verdens fineste katt. *ønsker meg*

    Ha en flott uke!
    Klem!
    Amalie

    SvarSlett
  12. ja tenk..sånn var det før.. søndagen gjorde man liksom ingen ting! men no setter eg virkelig pris på søndagane..(FRI søndagane vell og merke..:/)sjøl om fredagene er vel min yndlingsdag for tida...:)

    ha en strålande kveld.

    ♥ Linda

    SvarSlett
  13. Så koselig! Helt enig, søndag har gått bra å være en litt sånn kjedelig "ekstradag" til å bli en deilig, rolig laidback sløve og nytedag :-)

    Ha en fin søndagskveld!
    Hilsen fra Mollie

    SvarSlett
  14. Jeg drømmer meg bort i bildene dine!
    Elsker bildene dine.
    Forelsket i bloggen din.

    SvarSlett
  15. Å, det så ut som en perfekt søndag...

    SvarSlett
  16. Hei!
    Syntes den katta di e sååå fin, e d maincoon??

    Hanne ;)

    SvarSlett
  17. Fantastiske bilder. Likte spesielt det av katten på kjøkkenbenken - kjempefint!
    Ha en fin uke.
    Hilsen Alexandra

    SvarSlett
  18. Lenge siden jeg kjedet meg en søndag!

    Mange koselige bilder.

    Hilsen fra Mimmi-Leone

    SvarSlett
  19. Hei!
    Du kjenner ikke meg, men jeg fikk anbefalt din blogg av en vennine som bor i Sandefjord. Og jeg elsker bloggen din! Gleder meg alltid stort til å se alt av kreativiteten din og lese om livet ditt:)Så takk for god "undeholdning"!
    -Irene

    SvarSlett
  20. Vi elsker bloggen din! Det er så mange fine farger! Har du fargekode på den mintgrønne faregen du har malt det lille bordet/kommoden med? Eller er den selvblandet? :)

    Hilsen Shabby chicks

    SvarSlett
  21. Hei, alle fargekodene står i den venstre sidemenyen min. Den mintgrønne heter 0520-B70G. God natta!
    -Ingrid:)

    SvarSlett
  22. Fantastiske bilder. Elsker søndager :)

    SvarSlett
  23. Hei!
    Fin blogg du har. Lurer på hvor du har kjøpt den puffen jeg?
    Anette

    SvarSlett
  24. Hei Anette,

    puffen er som nevnt fra Anouska. Jeg drev butikk i Oslo (Rafens i Grensen), og tok inn noen få av denne. Det er noen år siden jeg kjøpte den, men det kan jo hende de har kjøpt inn noe lignende. Denne er helt one of a kind nemlig:)

    -Ingrid

    SvarSlett
  25. Heisann!
    Du har verdens fineste blog! Måtte bare få sagt det! Også er lampen i kjøkkenvinduet ditt superfin! Hvor har du kjøpt den? :)
    -Kari

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også