søndag 23. januar 2011

I LOVE Retrovilla

Siden i går ettermiddag har jeg vært høy på tapet. Tre ruller smellvakker tapet ankom nemlig Fjeldborgen, etter en allerede særdeles vellykket start på helgen. Brukte opp en tilgodelapp på Jernia, fikk maling (som jeg har malt med), ny termopresskanne fra Stelton og vaffeljern (!), spiste lunsj i Bakgården (som er en av de hyggeligste plassene her i byen) og hentet altså en pakke fra Retrovilla på Posten.
Det beste av alt: min beste halvdel flesket til og tapetserte noe allerede i kveld. Den mannen er den fineste, altså.
Så nå kan dere lure litt på hva han har tapetsert...

Riktig god ukestart til alle og enhver!

19 kommentarer:

 1. Så fine farger på bildene dine! Gleder meg til å se tapetseringsresultatet!

  SvarSlett
 2. Fikk h j e r t e k l a p p av den hvite tapeten med blå, lyseblå og lilla blomster. Gleder meg til å se hva den blir brukt til :)

  I morgen har jeg prosjekt på å sjule cd plater. Har funnet noen fine blondegardiner som jeg skal feste foran glasskapet med stifter. Det er jo litt "brannslukning". Har tenkt å putte de i mapper på sikt, så vi sparer plass.

  Fin uke te dæ! :)

  SvarSlett
 3. kule tapeter. ja nå lurer jeg!!
  p.s.liker bloggen din så godt!
  god uke til deg og
  klem kristina

  SvarSlett
 4. Åh! Du har GOD smak innen tapeter altså! Jeg har også siklet på den turkiseblomstrete der, og vært på nippet til å bestille den flere ganger. Så gøy å se den på bordet ditt.

  Nå ble jeg jo enda mer nysgjerrig på hva din kjære mann har tapetsert.
  Gleder meg faktisk til å se.

  Ha en fin kveld/natt, kjære du.
  Takk for at du er her, takk for at du deler!

  Klemmer fra An-Magritt

  SvarSlett
 5. Bakgården er jo utrolig koselig sted :)
  Gleder meg til å se hvor tapeten har fått plass.

  Nyt denne vakre dagen her i Sandefjord
  Hilsen Katla

  SvarSlett
 6. sukk, for en fin helg du har hatt!
  liker alle tre tapetene like mye
  God bless RetroVilla og Mette Helena
  Rasmussen som inspirerer oss til
  å kombinere de vakreste stoffer
  og tapeter!!
  kos deg med tapetlykken videre..
  klem Tone

  SvarSlett
 7. Fine tapeter altså og for en koselig helg du har hatt! Lurer så jeg er grønn, her jeg sitter. Håper vi får se hva mannen har kreert for noe ;-)

  SvarSlett
 8. Fin tapet, fin presskanne! :)

  Ha ei god veke!

  SvarSlett
 9. Oi så fine! Har selv vurdert å bestille noen tapeter derfra, de har så mye fint. Hvor mye betaler du i frakt og toll for å få sendt til Norge?
  Jeg har gitt deg en utfordring via Åpent Hus sin give away. Du finner den inne på bloggen min. :)

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 10. Kære Fjeldborg - jeg har i lang tid fulgt din fantastiske smukke blog. Jeg er vild med din indretning, dine farver og ikke mindst de altid meget smukke billeder - derfor har jeg også tagget dig i denne Award, håber du kunne tænke dig at være med.
  Du finder mig her:
  http://www.demselv.blogspot.com/

  Endnu engang tak for en fantastisk smuk blog.

  Kærlig hilsen
  Jill

  SvarSlett
 11. Bedre å være høy på tapet enn høy på tapetlim!
  Og det var no'n deilige tapeter da..!

  SvarSlett
 12. Du er så flink til å ta foto, er det mye etterredigering eller? Også lurte jeg på hvor mye du betalte i frakt fra Retrovilla det er en dansk butikk ikke sant?

  SvarSlett
 13. Herlig herlig tapet, og den ene der har jeg selv bestilt en meter av.... Nå gleder jeg meg til å se hva som er blitt tapetsert.... Elsker retrovilla selv, kunne kjøpt alt der, og elsker bloggen din...
  klem victoria

  SvarSlett
 14. Hørtes ut som en veldig bra dag! Nå er jeg veldig spent på hva som er tapetsert. Tapetene var iallefall kjempefine. Og presskanna likeså! :)

  SvarSlett
 15. Hei=) Nydelige farger og herlig tapet=) Spent på hva mannen har tapetsert=) Ikke værst at han tok tak i oppgaven med en gang tapetet var i hus.

  Ønsker deg og dine en flott dag=) Takk for titten=)

  SvarSlett
 16. great wallpapers!!
  greetings Petra

  SvarSlett
 17. Ja det lurer jeg på, spennende ;-)
  Klem Elin

  SvarSlett
 18. Love it 2!! Blir moro å se hva du skal gjøre med de!

  Kram

  SvarSlett
 19. ÅÅåå så utroliog fint det blei med tapeten på do-døra :)) Vi bor i et eldre hus også fra 1946 og de litt " små" dørene med " Speil" er beholdt rundt om i hele huset. Fikk en skikkelig ide nå som kunne vært kjekt å prøve ut på et soverom :))God bedring og ha en fin kveld videre - jeg følger med på bloggen din - den er så fin.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også