mandag 17. januar 2011

Pastell, pastell

Egentlig skal jeg gå og legge meg nå, men er det noe jeg er dårlig på, så er det nettopp dét... Også jeg som elsker å legge meg. Når jeg først er landet i senga er jeg så fornøyd som en katt, og forbanner meg selv for at jeg ikke tok steget litt tidligere på kvelden. Igår satt jeg altfor lenge oppe, med skikkelig sy-kick, så i kveld har jeg nøyd meg med å ta bilder og få lagt mesteparten av resultatet ut på Epla.

I helgen ble jeg eier av et stk rosa Manotallerken, som utgjør et fint par sammen med den isblå jeg fikk til jul. Så fine frokosttallerkener! Og mumikoppene bytter litt på å få henge her på hylla (sist jeg talte var de 15 i tallet, så jeg har ikke plass til å vise fram alle på én gang:).
Dessuten fikk jeg levering fra Capris. To inspirerende bøker, nemlig "Detaljer" og "Greven og Kammerjunken" (samme serien som "Kruttugler og kanselsnegle" osv). Gleder meg til å teste bakeoppskrifter fra "Greven..."!

Nå sier jeg god natt og på snarlig gjensyn!

20 kommentarer:

 1. Så skjønne og avstemte farger, får litt sommerfølelse og lyst på is;-)
  Klem Elin

  SvarSlett
 2. Hei!
  De skjerfene dine er bare så utrolig fine! Spørs om jeg ryker på et slikt når jeg får lønn.... (hvis det fortsatt er noen igjen da...?) Ellers ble jeg litt misunnelig på de fatene dine. Jeg har blitt helt forelsket på mano-serviset og ønsker meg små og store kopper i tillegg til fatene. Spørs om jeg må en tur innom byen i morgen...
  Jeg er nok lik deg... Dingler og dangler med bena til godt over midnatt hver eneste kveld og er stuuup trøtt på morraskvisten... Sov søtt! Jeg skal gå og drømme om duse pasteller ;)

  klem randi

  SvarSlett
 3. Jeg ♥ pasteller!!
  Og så er jeg helt enig med det leggegreiene! Sliter også med å omme meg i seng, men ingenting er jo bedre enn nettopp det!
  Natta!!

  Janni
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 4. Så herlige farger, mumikoppene er jo bare kanonskjønne:).
  Leggetid ja hva er det;).
  God natt
  Klem Hilde

  SvarSlett
 5. Ja, deilig med pasteller i all sin prakt!

  SvarSlett
 6. Jeg kommer meg visst heller ikke i seng, symaskina har dura og gått i kveld:) Så mye fint du har i eplabutikken din! God natt til deg! Hilsen fra Lill

  SvarSlett
 7. Jeg ser det er flere nattvanderer oppe ;)Jeg prøver å bli kjent med bloggtekniske ting som nyopprettet blogger og det tok plutselig mye lengre tid i kveld enn jeg hadde tenkt. Nå skal jeg gå å legge meg i en av barnas senger. Begge to har tuslet inn til gubben og jeg velger en annen seg for å unngå slag og spark i natt ;)

  Nydelige farger i kjøkkenbylla di! Ja, det er deilig med bøker som gir masse flott inspirasjon og lyst til å prøve nye ting. Samtidig så vil jeg takke for at du gir m e g inspirasjon. Har lurt på å male et par ting i den lyse turkise fargen din. Vil bare vente litt å se den nye fargen først kommoden skulle få først ;)

  Du merker at jeg ikke har pratet så mye i kveld ;) Her ryr det ut av meg... Nei, nå må jeg komme meg i seng! Ha ei fin uke! :) Siw

  SvarSlett
 8. Hei Ingrid! Du her veldig mange fine ting i epla-butikken din. Koselig tallerkenhylle med herlige farger! Ha en fin dag:-)

  SvarSlett
 9. Herlige farger. Blir glad bare av å stikke innom her. God tirsdag! :)

  SvarSlett
 10. wow, nå fikk jeg seriøst lyst på tallerkenhylle!!!

  digger de søte mumi-koppene!

  nyt dagen

  klem beate

  p.s tror jeg må inn og snuse litt på de stjerneskjerfene dine...

  SvarSlett
 11. Da jeg var yngre satte jeg IKKE pris på pasteller,men med årene er jeg kommet til at holde af det lyse og afdæmpede.
  Smukt!!

  SvarSlett
 12. For en koselig hylle :) Nydelige farger.

  SvarSlett
 13. Så herlige farger, elsker innleggene dine med deilige farger og masse inspirasjon....
  Og elsker også mumikoppene, men har ikke så mange som deg ennå....
  Nei her var det herlige bilder somm alltid må titte en gang til...
  Ha en flott kveld
  klem victoria

  SvarSlett
 14. Hej på er!
  Bara älskar er blogg och er stil!
  Fann er för ett par veckor sedan och märkte då att vi har en del gemensamt:)
  Jag köpte precis ursnygga tyger i retro mönster ifrån Broarne.se som jag tänkte tipsa om, dom var helt fantstiska!
  Kram Andrea

  SvarSlett
 15. Herlig med farger!!! Så flott den tallerkenhylla er! Veldig fin!

  Ha en fin kveld!

  mvh Solrosa

  SvarSlett
 16. Nydelige farger :) De Mano-koppene er superfine.. Går det an å ha veldig varm drikke i de og samtidig holde godt rundt koppen?

  SvarSlett
 17. Deilige farger og fine bilder! De skjerfene dine er lekre altså!

  SvarSlett
 18. Ein aldeles nydleg blogg :) masse vis av inspirasjon og tips !
  Ein glad blogg, slike fine fargar og harmoni vert ein glad av ! ha ein fine kveld og ei go natt :)

  SvarSlett
 19. Hej Ingrid

  Jeg sender dig lige en blog leg, du bestemmer selv om du vil deltage!

  Se mere på min blog!

  Mette

  SvarSlett
 20. Hei og hopp :)
  Kan jeg bare spørre deg om noe?
  De super søte tegnet blomstene du har på siden på bloggen din, har du designet de selv? Eller har du funnet de et eller annet sted? evt. hva slags program bruker du for å lage slike skjønninger?
  De passer siden din så perfekt :)

  Ha en finfin dag

  -Ida Susanne

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også