lørdag 5. september 2009

Fiks ferdig skovegg

Hipp hurra for flinke snekkermann, (og malekone) som har gjort ferdig skoveggen i entreen. Selve entreen er ikke helt ferdig, mangler (selvfølgelig) lister, det skal opp knagger under nederste hylle til oppheng av støvletter, også kommer det ny lampe. Var på loppis i dag og fant noen finfine alternativer, så lampe blir det snart.
Deilig å ha hyllene på plass, ordning og reda!

2 kommentarer:

  1. Oj- den må jeg si at jeg misunner deg! ;-)

    SvarSlett
  2. Hei! Ser ut som at gangen blir veldig bra! Forøvrig kul blogg, legger meg til som følger. Håper det er i orden. Ha en riktig fin kveld:)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også