tirsdag 22. september 2009

Traktorkjole?

Neida, skal ikke kjøre traktor i kjole. Skal strengt tatt ikke kjøre traktor i det hele tatt, men jeg har sydd ny kjole igjen, av mammas ca 30 år gamle t-skjorte og en kjole fra HM. Og traktoren var bare så fotovennlig, og tenk i helt riktig blåfarge!
Har blå sko også...
Her er´n! Sånn er det å bo på landet! Denne bor riktignok lenger ut på landet enn oss, hos en artig kar med litt samlemani når det gjelder traktor. Da tenker jeg at puter liksom ikke er så big deal lenger, ikke så dyre som en vintage traktor, ikke tar de samme plassen på tomta heller. Holder meg til putene med god samvittighet, jeg.
...men den er unektelig dritkul!

5 kommentarer:

 1. Så stilig kjole du har sydd!
  Bildene av traktoren var rå-kule

  Ha en strålende dag!

  Beate

  SvarSlett
 2. Veldig fin kjole du har laget...igjen :)Du er så kreativ og flink! Tøffe bilder av traktor!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Nå rykket det i symaskinfoten,...igjen! Det fine med bloggene er jo alle inspirasjoner og påminnelser!
  Du kan fint bruke blå-skoene til denne kjolen også?!
  *
  Dessuten hadde du noen fiiine traktor-minnebilder. Min pappa sa alltid til meg som lita:
  "Ford'son-Major-blå".
  *
  -Jeg kom på det nå...

  SvarSlett
 4. guriland for en herlig kjole!
  et stilig innlegg, skjønne blåfarger...
  og samme prikkete strømper som meg :0)
  ..fin kveld til deg fra meg!

  moa

  SvarSlett
 5. Stilig traktor, stilig kjole. Og søt!

  Maya

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også