onsdag 2. september 2009

Fargene jeg ikke blir lei av

Gule koppen som jeg bare måtte ha! Har til dags dato ikke drukket en dråpe av den, så nå er den omskolert til telyslykt, og det funker jo som bare det!
Kasparagrytekluter i nydelige stoffer som passer perfekt til turkisfargen i benkeplaten.
Et av prosjektene mine i ferien var å tømme 1 liter med Lady 80 i denne isblå fargen. Har fremdeles maling igjen, men ikke helt mislykket prosjekt allikevel: 1 stk krakk, 1 stk dodør og 1 stk speil (som jeg har glemt å ta bilde av... får bli i neste innlegg:) har fått ny farge. Den funker fint sammen med sort, som er behagelig å hvile øynene på når høsten og vinteren er i anmarsj.
Fine skiltet fra Liebe! Om noen skal til Køben i september: gå innom Liebe og se på retrotapet! (RetroVilla)

1 kommentar:

  1. I like, stilig! Har selv malt litt i en lignende farge, og samme krakken :) Elsker fargen!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også