tirsdag 24. mars 2009

Snill kjæreste jeg har

Sykemeldt og innestengt som jeg er, fikk jeg nydelig sykepresang av min kjære: Lilla Converse!! Gleder meg sånn til jeg kan gå ut og prøve dem på asfalten som ser så veldig, veldig tørr ut. Vært en snartur på yr.no og registrert at det ser heller dårlig ut de nærmeste dagene, så jeg håper kroppen tillater en bitteliten spasertur i sola etterpå. Med de fineste skoa i gata!

1 kommentar:

  1. å! nå kjente jeg at jeg ble missunelig :) De er vel kanskje de fineste skoene jeg har sett i vår!
    God tur i de nye skoene!
    Hilsen Hilde :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også