onsdag 25. mars 2009

Knottepassion

Fine knotter skal pryde skuffene på vårt laaange skrivebord som kanskje, muligens, forhåpentligvis snart kan bli ferdig (håper du leser dette husfar). Inspirert av alle lappetepper som florerer i blogglandia har jeg nemlig bestilt stoff (www.stoffogstil.no), og gleder meg til å sette symaskinen på dette nye (og fremdeles ikke-eksisterende skrivebordet) for å SY!
Elsker Erostolen vår, og leter litt desperat etter en kompanjong. Trenger ikke være samme farge, men helst samme modell. Denne ble kjøpt på markedet i Birkelunden, da vi fremdeles bodde på Grünerløkka... Jada, det er ikke fritt for at det er enkelte ting man savner her ute i provinsen.

7 kommentarer:

 1. Så søte knotter! Håper husfaren får sving på seg så skrivebordet kan bli ferdig og lagt ut på bloggen! Høres ut som et spennende prosjekt :)

  Den stolen var bare helt fantastisk. Det er fullt mulig å gjøre noen kupp i Birkelunden ja! ;) Skal rope ut hvis jeg snubler over en kompanjong til den.

  Digger gulvet ditt!

  SvarSlett
 2. Hej.

  Tak for kommentar ved mig, og tak for at jeg nu fandt frem til dig.
  Lækker blog du har her. Masser af fine billeder, og gode tekster.
  Det indlæg jeg blev mest betaget af, af alle var nok det om din bedstefar. Helt igennem flot !

  "Morsomt" som mit indlæg med barn/børn har skabt tanker rundt omkring. Jeg sætte virkelig pris på det. Jeg har jo ofte skullet "forsvare" vores valg, og har også fået at vide at nærmest fremmede mennesker at jeg er egoistisk fordi mit/vores barn kommer til at stå alene når ikke vi forældre er her mere. Det er sant at hun kommer til at være alene til den tid. Men forhåbentlig er hun til den tid voksen og har mennesker i sit liv som hjælper og støtter hende. Det er i hvert fald ikke grund til at vi skulle give hende et søskende nu, når vi ikke føler vi vil.
  Ja, nu fløj mine tanker igen her....

  Kh Maria.

  SvarSlett
 3. Så fine knotter! En god arbeidsbenk må man ha! Selv sitter jeg rundt et gammelt og kjempefint bord men med helt uriktig høyde... ønsker meg veldig et eget bord.
  Håper husbond tar hintet :)
  Hilsen Hilde

  SvarSlett
 4. Hei Ingrid
  Fant deg på listen over de som har linker til Kasparas regnbue.
  Så morsomt å finne både bloggen min og storesøsteren mins butikk Nr.9 på linkene dine.
  Vi bor nok i samme by regner jeg med.
  Eros-stolen er herlig, og knottene var vedlig sjarmerende .
  Har scrollet litt nedover, og det er jo så mange flotte bilder her. Kjenner faktisk igjen mange ting fra nettopp Nr.9 også. (eller i hvert fall ting som selges der, det kan jo selvfølgelig hende du har handelt andre steder også)
  Ha en god natt og en fin morgendag! Linker gjerne deg også.
  Hilsen kaspara

  SvarSlett
 5. Så stilige knotter! de vil jeg gjerne vite hvor du har kjøpt!? ;)Hadde passet perfekt på rommet til lille pjokken vår! Håper du er på bedringens vei og snart tilbake på jobb! Klem fra Camilla ;)

  SvarSlett
 6. Tittn tei! Der "oppdaga" jeg en ny blogg gitt, hihi. Her skal jeg følge med,mye fint:)
  Takk for kommentar på bloggen min. Og jeg må jo si at du har en fin blogg du også. Søt kattepus har dere også.
  De knottene var kjempefine. Jeg elsker jo turkis så disse falt i smak gitt. Litt av et kupp dere gjorde på Birkelunden, og nok en gang veldig pen farge! Jeg drømmer om å male natbordkommoden vår id en fargen, men sambo er ikke så glad i turkis som meg. Så vi får se.

  Ha en fortsatt fin søndag!:)
  Maya

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også