onsdag 18. mars 2009

Nyanskaffelser til heimen

Søøøte bambi er fra Blafre, mens resten av denne herligheten deiset inn på postkontoret i går. Det var julaften og bursdag på en gang å åpne en så stor eske med stæsj, bare til meg. Derfor måtte jeg arrangere en liten shoot:)

Handelen foregikk fra Nordhjems outlet, er ganske så fornøyd med alle kuppene jeg gjorde: superfine oppbevaringsbokser med lilla prikker, "reiseveske" med de deiligste retromønstre (kjøpte tre stk, de var så billige - og fine gaver!), sminkepung, opal glassvaser i yndlingsmintfarge, quilt i 70-tallsmønster tiltenkt kontoret som kanskje blir ferdig en gang, putetrekk med lilla påfugl og to t-skjorter! puh... Og et kjede som kosta 5,- el noe!

6 kommentarer:

 1. LEKRE TING du har fått deg !!

  SvarSlett
 2. Oioioi, her var det mye lekkert!!!
  Den gule/oransje vesken er jo bare helt fantastisk. Og en sånn bambiboks fra blafre har jeg også ;) Love it!

  SvarSlett
 3. Hei
  Du vant på trekningen min og jeg har lagt ut bilde + lenke på bloggen min :)Hvis du ikke vil ha lenke fra meg til deg eller ikke vil at jeg skal bruke bildet ditt i innlegget si ifra så fjerner jeg det med en gang. Fint om du e-mailer meg hjemadressen din så jeg kan sende deg smykket du vant.
  Hilsen Hilde

  SvarSlett
 4. Heisann!
  Så mykje fint du hadde handla deg :-) Kan du legge ut adressen der du shoppa???

  Gratulera med gevinsten hos Hilde Iren!!

  Fortsatt god søndag!

  SvarSlett
 5. Takk for koselige kommentarer! www.nordhjem.dk er adressen;)

  SvarSlett
 6. Så mye lekkert, og ikke minst billig! Hvordan ble det med porto og toll på dette?:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også