onsdag 11. mars 2009

Bambi venter på våren

Nydelige påskeliljer hjelper på vårstemningen. I dag var det lyst nesten til halv sju! Halleluja, jeg begynner å tro på at det faktisk kan bli vår om noen skarve uker. Har for første gang siden barndommen sådd frø i minidrivhus (!), så nå følger jeg spent med på den drivende utviklingen der under plasttaket. Med andre ord store vyer for min første ordentlige hagesesong! Har en søt liten bunke med frø og blomsterkataloger, og har kjøpt min første hagebok. Gleder meg til gress under tærne, peoner i blomst og tomater i solveggen!

1 kommentar:

  1. Stilig dekorasjon! Jo, nå blir det kanskje vår snart.. :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også