onsdag 19. mars 2014

En drøm...
Noe av det aller vakreste som finnes er drømmer som går i oppfyllelse.
Første gang jeg møtte Jeanette, for snart fire år siden tror jeg, var det som å møte en gammel venn. Vi snakket om alt mellom himmel og jord, og Jeanette fortalte om drømmen om å få satt sine egne mønstre og tapeter i produksjon.
Nå har hun fått det til!

På mandag lanserte byFryd tre overjordisk vakre tapeter for Fargerike, og jeg skulle så gjerne tatt turen til Oslo for å være med. Men jeg fullfører min egen drøm i disse dager, og prioriterer kroppens signaler over alt. Så den store magen min og jeg ble hjemme.
Heldigvis har jeg fått tilsendt en nydelig pressepakke med bilder av skjønnhetene, og disse MÅ jeg jo bare dele. Se og bli forført. Og inspirert!


Kolleksjonen vil være i salg fra 15. april 2014.10 kommentarer:

 1. Åå... For noen nydelige tapeter! Får lyst å tapetsere med det samme :)

  SvarSlett
 2. må ha , bare må ha :) :) :)

  SvarSlett
 3. Så nydelig tapet! Inspirert!
  God torsdag til deg :)

  SvarSlett
 4. Flotte tapeter . Gjett om det må bli en vegg med en av disse ja! ;)

  SvarSlett
 5. Que bien quedan!!!
  Me ha gustado sobretodo el primero...

  SvarSlett
 6. Hi ! I love your home and your blog ,, you have a new follower from Chile
  Angelica

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også