søndag 19. januar 2014

Liker: Bråkig.

1. februar lanserer IKEA en fantastisk limited edition serie kalt BRÅKIG. Ingen tvil om at disse produktene, fargene og mønsterne er rett opp min gate, så denne gode nyheten måtte bare deles. IKEA har samarbeidet med det danske designkollektivet ArtRebels.
LIKER!

Beinbukker i kobber, servise, tekstiler, oppbevaringsbokser og tapet i de deiligste farger og mønstre, samt et helt fantastisk klesstativ skulle gjerne fått plass på min handleliste... Superinspirerende!

6 kommentarer:

 1. Gleder meg. Nå blir det ny tapet på skapdørene på soverommet.

  SvarSlett
 2. Så utrolig fine ting og farger. Må nok ut å handle litt, ja.

  SvarSlett
 3. Tusind tak for de fine ord! - Vi har lavet lidt behind the scenes her, hvis det har interesse: http://www.artrebels.com/blog/bråkig-artrebels-ikea-collab :)

  SvarSlett
 4. Digger denne kolleksjonen fra Ikea, har lyst på en del ting herfra.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også