tirsdag 28. januar 2014

Den "nye" veggen...
... og deler av den "nye" stua vår ble delt på Lady-bloggen i forrige uke. Om du ikke har vært innom og kikket, kan du se flere bilder HER.

Vi er veldig fornøyde med løsningen (jeg er SÅ glad for skaprekken med finérplate, her er det plass til MYE og det er lett å holde ryddig) og som tidligere nevnt, er Fjeldborgmannen blitt veldig glad i veggfargen (som heter 4710 Duggblå), mens jeg fortsatt venner meg til den.
Nå begynner jeg dog å føle at den henger mer sammen med resten av stua, og det var nok kanskje det som har voldt meg litt hodebry.
Dessuten har jeg flere maleprosjekter på gang, der stikkordet er rosa - så jeg tror nok at sluttresultatet vil bli innmari bra!

14 kommentarer:

 1. Så fint det ble! Misunner deg de bokhyllene:)

  SvarSlett
 2. så kjekk veggfarge! eg elsker det!

  SvarSlett
 3. Synes det ble kjempe lekkert, og all den herlige oppbevaringsplassen du har fått deg. Deilig. Fargene, treverket og alt bære matcher. herlig.

  SvarSlett
 4. Fantastisk flott! :) Bra jobba!
  Det er alltid litt uavnt i begynnelsen, men dette kunne jeg vent meg til altså ;)

  Smil og klem fra Lite hi

  SvarSlett
 5. Jeg synes det ble råflott!
  Både fargen og de hyllene (elsk!) passer så utrolig godt i et gammelt hus :)

  //Signe

  SvarSlett
 6. Hei Ingrid! Så fint det ble, syns de fargene i det nye fargekartet er spennende og har fundert på om jeg ikke skal bruke en av de på badet mitt. Syns duggblå ble veldig fint til det rene hvite og til de flotte hyllene! godt jobba! :)

  SvarSlett
 7. Jeg så bildene først på Lady-bloggen via telefonen og måtte ta screenshoot av bildene dine siden jeg synes det var aå utrolig flott. Lagret på moblien til inspirasjon :-) Likte kjempegodt den blå fargen mot de fine trehyllene!

  SvarSlett
 8. Det ble veldig veldig fint!! Elsker hyllene til den fine blåfargen, også setter du sammen ting så fint at jeg tror du kunne valgt hvilken som helst farge på veggen, men like vel et godt resultat :) takk for inspirasjon!

  SvarSlett
 9. Når jeg ser den hylla med bøker så får jeg lyst til å gå ut og kjøpe en haug med bøker bare på bakgrunn av hvilken farge de har på ryggen. For et fint fargespill!

  SvarSlett
 10. for en herlig blåfarge! kjempefin stue! :)

  SvarSlett
 11. Hei :) Hvilke kjøkkenskap fra ikea er det dere har brukt? Og hvilket mål er det på de? :) Fikk lyst til å lage noe slikt i mitt eget hjem.

  Hilsen Charlotte

  SvarSlett
 12. Hei Ingrid, Jeg holder på med et tilsvarende veggskap --> skjenk-prosjekt. Hva har du limt finérplatene fast til skapene med, og hva gjorde du med skjøten mellom platene? Og har 6 mm vært tykt nok – platene har ikke bulket seg?

  SvarSlett
 13. Nydelig! Der falt mye på plass for hvordan vi kan gjøre det hjemme. De bokhyllene, MÅ HA! Hvor har du fått tak I dem?

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også