tirsdag 18. september 2012

Rie Elise Larsen *NYHETER*

Alle bilder: www.rieeliselarsen.dk

Først og fremst: Tusen takk for alle koselige kommentarer om det fine Kamille Ideer! Det er virkelig et godt blad, som jeg har bladd meg gjennom flere ganger uten å føle meg helt ferdig med det. Det er en god ting.
Så til dagens: Det er noen supersøte nyheter på vei til 13 og nettbutikken min (som åpner såååå snart!) fra favoritten Rie Elise Larsen. Både keramikkfjær (digger dem!), fine bokser, glitterstjerner, utklippsark til barn og knagger i nye farger er bestilt, og leveres når varene er på lager i Danmark i midten av oktober. Gleder meg!
Ta gjerne en titt på den nye katalogen.

Fin tirsdagskveld!

9 kommentarer:

 1. ih! Fjerene er vel nok fine, altså! Jeg glæder mig med dig til din netbutik kan slå dørene op. Og tillykke med det fine blad også:)
  KRAM

  SvarSlett
 2. Fine ting! Likte veldig godt fjærene.

  SvarSlett
 3. Så mye fint:)
  Er så herlige farger - elsk ♥

  SvarSlett
 4. Liker veldig godt!
  Fjærene var jo helt nydelige i den øverste kombinasjonen!!!
  Krokene hadde også vært fine på barnerommene når jeg tenker emg om.....

  SvarSlett
 5. Very pretty. How good to make up something new every time. I do like the boxes very much!

  SvarSlett
 6. Oh, så fint! Älskar alltihop. Ha en fin dag :-) /Elina

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også