tirsdag 11. september 2012

PosterLOVE


Jeg er ikke alene om å ha fått posterdilla, har jeg skjønt. Vi er mange som lar oss forføre av alle de utrolig fine posterne som fins akkurat nå, med fine, morsomme eller viktige sitater. Eller bare fine farger, mønstre eller former. Det er enkelt å fornye veggen med en plakat, særlig når washitape er lett tilgjengelig... da behøver man ikke ramme engang.
En mini-trend rett og slett. Her er noen umiddelbare favoritter fra Etsy:


5 kommentarer:

  1. De var kjempefine! Jeg likte aller best han med barten, mihihihi! <3

    SvarSlett
  2. Morsomme. Særlig fin han med barten som sier smile more. D

    SvarSlett
  3. Den siste hadde vært perfekt hos meg. Because im AWESOME. ;) Hihihi :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også