fredag 28. september 2012

Atter Fjeldborgputer på nettEtter at jeg la ned Eplabutikken har det vært relativt lite putesøm. Mest fordi jeg ikke har hatt tid, men også fordi jeg kom til et punkt hvor det var nok puter. Tro det eller ei... Men jeg har jo et putelager å tære på, og fremdeles masse fine stoffer, så det måtte jo opprettes en putekategori i nettbutikken min. Kanskje høsten drar med seg ny giv på sy- og putefronten?

HER
finner du putene mine. Og HER finner du de fine nye knaggene fra Rie Elise Larsen (det finnes to tøffe farger til).


Fin fredag!

4 kommentarer:

 1. Den puten med harlequin mønster var jo bare rå tøff! :)

  SvarSlett
 2. Den øverste puta likte jeg skikkelig... Knæsjrosa bak?

  God helg til deg!

  -malla-

  SvarSlett
 3. Flotte puder.
  En fin og flot blog du har her.
  God weekend til dig :-)
  Klem Lonni

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også