tirsdag 19. juni 2012

Rabarbra på trykk.


Det var flere som lurte på oppskrift på rabarbrasyltetøyet mitt, nå kan dere klikke dere inn her og lese rabarbrasaken min (med oppskrifter) i ukens Vestfold Blad (jeg har også skrevet oppslagssaken denne uken, så ta deg gjerne tid til å kikke på resten av pdf-utgaven).

Jeg kan informere om at både saft og syltetøy er fortært, og at drinken jeg laget sånn midt på dagen for å få det gode fotolyset, selvsagt måtte smakes på og herved bekreftes at har en oppkvikkende / sløvende virkning... Tror ikke jeg egner meg som alkoholiker, hihi.



 


4 kommentarer:

 1. hvor en deilig rabarbra syltetøy! det var en vill fantastisk oppskrift. takk så mye for oppskriften og ha en flott dag!

  SvarSlett
 2. herlig :) tror faktisk eg må igjennom hekken til naboen for å "stjele" litt rabarbra.

  Henriette

  SvarSlett
 3. Så herlig! Rabarbra er deilig, men den jeg har i hagen er rosa utenpå stilken og grønn inni. Noe sier meg at det finnes mer enn en type. Klem

  SvarSlett
 4. Heisan Ingrid
  Å, det rabarbrasyltetøyet ditt var bare helt skjønt!!! Jeg kan ikke tenke meg mer sommer en rabarbra jeg som er vokst opp med en rabarbra-stang i sukkerkoppen.
  Fin reportasje du hadde skrevet i Vestfold Blad om barneboken om fosterhjem. Du er så flink til disse reportasjene!
  Fin solfylt kveld til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også