torsdag 28. juni 2012

I Annes hage...... er det innmari fint!
For et par uker siden var jeg og Nikon på besøk hos min fine nye venninne (og nå også kollega på 13), nemlig Anne. Jeg skulle nemlig lage hagereportasje for Vestfold Blad, og denne uken er Anne på trykk:


PDF-utgaven finner du her, om du vil lese om Annes hage.
Bor du i Vestfold, og har et spennende/inspirerende/annerledes/gøyalt eller bare veldig koselig hjem - eller kjenner du noen som har det?! Send meg gjerne et tips på e-post: fjeldborgen(alfakrøll)gmail.com, så tar jeg kontakt!
Jeg gjør interiørreportasjer for Vestfold Blad hver måned.8 kommentarer:

 1. Kjempefin reportasje, Ingrid! Håper du får en strålende sommer :)
  Maria

  SvarSlett
 2. I Annes hage var det vakkert!

  Fikk lyst å sette meg ned å drikke saft på alle de nydelige putene.:))

  SvarSlett
 3. Heisan Ingrid
  Når man går rett ut i hagen og begynner og luke samt ordne med puter og vattepper på alle stoler og benker der ute, tyder det på at man er blitt INSPIRERT! Det var nemlig det jeg gjorde etter å ha lest den fine artikkelen om Annes hage.
  Det var Eirik som oppdaget artikkelen og jammen meg skulle han lese den til punkt pg prikke før jeg spent fikk overta.
  Jeg liker innslagene dine i Vestfold Blad så godt!
  Fin sommerkveld til deg! Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Superfin uteplass og likte så godt de firkantede retroputene.... tror jammen meg jeg må igang med symaskinen her i Beppehuset - de gamle putene mine ble plutselig kjedelige :)

  SvarSlett
 5. Kjempefin reportasje fra en utrolig fin hage - gøy for oss som verken har hage eller Vestfold Blad:)
  Tror at et vennepar av oss kjøpte LP-plater av deg på '13' for et par uker siden - de har falt pladask for butikken og kommer igjen ved neste Tønsbergbesøk:)

  God sommer, Ingrid - klem fra Bente.

  SvarSlett
 6. Wonderful photos, greetings from France !!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også