torsdag 27. oktober 2011

JulepyntstartskuddFørst av alt: tusen takk for kraftig respons på garasjeportinnlegget mitt! 
Majoriteten går for svart, hvilket også er vår favoritt for øyeblikket. 
Men vi skal sjekke ut en mørk grå med mer gult i også. Så helt avgjort er det ikke.


Jeg var på Oslotur i går, i gøy møte med super dame, og etter en slik dag får jeg alltid sånn enorm virketrang. Blir veldig oppspilt når jeg kommer hjem, og må som oftest lage noe.
I går kveld kom det en haug armbånd ut av det, og mange av de fine Rie Elise Larsen papirene jeg har på 13 er forvandlet til julepynt. Jada, det er litt tidlig, men skal man lage både pynt og gaver selv, må man jo komme i gang! (Den kule ringen har jeg fått av skjønneste Revinyl-Siw, den er selvsagt et Revinyl-produkt).


Nå skal det mekkes fajitas! Lillesøsteren er nemlig på besøk, og da må det serveres noe i taco-familien... Ha en fiiiin kveld! (Jeg er snart tilbake med blogglotteri!).

18 kommentarer:

 1. så gøy du likte mine knotter:)))
  de armbåndene er jo bare helt nydelige da!
  ah, nå fikk JEG lyst til å gå å lage noe…
  I dag har jeg kjøpt meg sånn lav pinnestol,
  de er så tøffe - den skal også sprayes svart.
  Klem

  SvarSlett
 2. Så fin den ringen var. Herlig julepynt, takk for inspirasjon, her har vi begynt sånn smått.. Vil ha noe spesielt til juletreet i år, så her har ungene også vært med å bidratt! ;)

  De armbåndene var også lekre!

  Klem Ida
  :)

  SvarSlett
 3. Hvor er her hyggeligt på siden din! Den må jeg udforske lidt :) Og dejligt indlæg med skønne farver!

  SvarSlett
 4. Å jeg er så glad for at jeg har funnet bloggen din!!!! :) Den er så full av farger og lys, at det gjør opp for mørket utenfor vinduet ( det ENE vinduet jeg har...hihi).

  Så nydelig med så mange fargerike kremmerhus, i stedet for bare rødt, grønt, gull og sølv :)

  Takk for masse masse masse fin inspirasjon ;)

  lilja

  SvarSlett
 5. Vilka härliga armband! vill ha såna jag med :) Men har inga såna fina pärlor tyvärr... Dom är alldeles underbara! gillar hur du har kombinerat dom runda blanka med en dödskalle och ett fredsmärke - så coolt!

  SvarSlett
 6. Sikke nogle dejlige inspirerende billeder. Og de armbånd er jeg helt forelsket i, hvor mon jeg kan få fat i dem?

  Mange hilsner
  Mette

  SvarSlett
 7. Så herlig med farger...akkurat den vitamininnsprøytingen jeg trengte nå:-)

  SvarSlett
 8. Åh nu kan jeg se armbåndene er nogle du har lavet :-) Sælger du dem eller vi du afsløre hvor du finder så fine perler, kranier og peacetegn?

  SvarSlett
 9. fiine farge og fine saker! Har selv ikke kommet helt i julemodus men prøver å pønske ut hvordan æ kan få byttet ut de tradisjonelle broderte julekalenderne som mora mi har laget med et snekret tre i sprek farge uten at moren min skal bli fornærmet :)

  SvarSlett
 10. Må begynne tidlig når en skal produsere selv, så jeg synes ikke du er tidlig ute.

  Flotte farger og ting.....

  Ønsker deg en trivelig helg, klem.

  SvarSlett
 11. Hej! Vilka härliga färgglada bilder...kram

  SvarSlett
 12. Du er så utrolig flink og inspirerende :-) De armbåndene var superfine!! Hvor finner du så mange fine perler? MVH/Line Idriz

  SvarSlett
 13. Hei hei Ingrid.
  Så dødsfine armbånd du lagar - kanonfine!! Me er også i full gong med både julepynt og julegåver. Har juleverkstad kvar ettermiddag, og huset ser ut deretter. Kva skull eme gjort utan støvsugar seier eg. Det er paljettar og perler all over the place. Minstemanns form for juleverkstad er nemleg å børste og kaste ting utover ;)


  Ha ei superfin helg. Mi favoritthelg - den med ein ekstra time i. Juhu. klem klem frå Linda

  SvarSlett
 14. Älskar pappren från rie elise. Har likadana som ska omvandlas till något julpynt tror jag... Kramar Kicki

  SvarSlett
 15. Oi, så masse herlig det kom ut av den skapertrangen din!! Veldig koselige julekurver, enig at det er litt tidlig, men er i godt i gang selv også!! Tar jo tid når man lager sjøl!:) Gleder meg til å se mer av hva du lager fremover!!! En tur innom deg gjør meg alltid inspirert!!:D

  SvarSlett
 16. Love the photos...lots of yummy colors!
  Daisy~

  SvarSlett
 17. Så innmarri fine armbånd! Hvor har du kjøpt perlene?

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også