søndag 31. juli 2011

Rosa


Når sant skal sies er ikke bloggelysten helt tilstede. Verden har føltes langt fra rosa den siste uken, samtidig som sommeren virkelig er på ferde her på østlandet. Ikke for at jeg går rundt med hodet i en rosa sky til vanlig, men bloggingen har bare føltes så innmari meningsløs etter forrige fredag.
Samtidig er det viktig å holde fokus på de gode tingene, og se det vakre i hverdagen. Noe jeg vanligvis synes bloggingen er en fin kilde til. Så nå sliter jeg meg litt i gang. Sånn føles det.
For å komme i gang er Sukkertøy for øyet sin rosautfordring en fin start. Rosa. Selv om jeg ikke føler meg helt sånn.

Rosa masking tape på kjøkkenhyllene ble ganske fint. Og rosene i hagen min blomstrer som bare det. Har dessuten plantet nyperoser, endelig.


English:
The urge to blog is not aware. My world has felt so different the last week, since 22/7, and at the same time summer has really entered my part of the country. 
I usually find my blogging being a good source to see the good things in life, so I´m dragging myself back in! Sukkertøy for øyet has a pink challenge going on, and even though I feel anything but pink these days, I´m joining in.

10 kommentarer:

 1. Loving pink at the moment! :) Beautiful pictures.

  SvarSlett
 2. underbara bilder! älskar varenda en.

  SvarSlett
 3. och jag känner verkligen med er alla. skickar mina varmaste tankar till dig.

  SvarSlett
 4. Jeg tror de fleste føler det akkurat slik, men nå er det jo sånn at det er viktig å kunne leve og nyte og dyrke sine interesser - også i vonde tider. Det betyr så absolutt ikke at man ikke har flere tanker i hodet samtidig.

  Det var forøvrig flotte, inspirerende bilder du viser frem (som vanlig)! Her i heimen er det svært lite rosa å finne, men utfordringen hadde jo vært morsom å prøve seg på! Det hadde jo bokstavelig talt blitt en skikkelig utfordring, da jeg regner med at filmer, bøker og rosévin ikke teller.

  Klemmer, Frans

  SvarSlett
 5. flotte bilder
  vi må liksom prøve å dra oss selv i gang med hverdagen, ja.
  det er tungt.

  greit at jeg låner ripsbildet ditt, forresten?

  sommerhilsen fra Åpent hus

  SvarSlett
 6. Ja skjønner hvordan du føler det, har vært litt sånn selv,hodet har ikke akkurat flommet over av boggelyst og det har vært vanskelig å dra seg i gang igjen....
  Men deilige og flotte bilder hos deg, og er jo alltid godt med en pause fra alt det grusomme....
  klem victoria

  SvarSlett
 7. Inspirerande som alltid! Så mycket fint du har! Kram J

  SvarSlett
 8. Du har ett sådant underbart mysigt hem!
  Jag har svårt att släppa det som har hänt i erat land, jag tänker på alla föräldrar som aldrig får tillbaka sina barn.Man söker svar på varför men det finns inga svar..

  SvarSlett
 9. The second picture down - I LOVE that floral wallpaper.. so pretty! Is it vintage or new?

  And in the picture of the stacked colored ceramic cups in the kitchen, where did you find those?!? They look very similar to the cereal bowls that everyone has from Anthropologie..

  SvarSlett
 10. Hei Ingrid,
  Jeg har også følt at bloggingen er meningsløs siden 22. juli, men har presset meg selv i gang igjen. Setter jo så stor pris på bloggingen, så lysten kommer vel tilbake etterhvert. Nyperoser holder jeg også på å plante, det er så utrolig fint. Ha en fin august!
  Klem fra Anne

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også