fredag 8. juli 2011

Kånken i kåkenJeg har fått meg ferieransel. Intet mindre enn en rosa Fjällräven Kånken (kjøpte den herfra) skal få være med meg på tur!
Ellers er det fin rosa fredagsstemning i Fjeldborgen, med ny lysslynge fra Åhlens i hallen, rosa i glasset og rosa på bordet. Vi henger på badet, demonterer en benk for å få plass til den (OMSIDER!) ankomne vaskemaskinen (som selvfølgelig er større enn den gamle...), og gleder oss til å vaske klær igjen.

Det skal sies at jeg har en svigermor som har gjort oss en kjempetjeneste med klesvask den siste uka, mens Elkjøp har sluntret unna... 

Nå ønsker jeg god fredag!

11 kommentarer:

 1. Skikkelig lekker Kånken! Fin fredag til deg.

  SvarSlett
 2. Ååååå den ranselen var fin. Knallfine bilder, du er filnk!!!

  SvarSlett
 3. ÅÅ, sånn ønsker jeg meg også! Så et barn som hadde minisekk, også i rosa i går, og tenkte at jeg mååå få kjøpt en slik jeg også. Her i huset ryddes og ordnes det for vi reiser bort snart, deilig å komme hjem til et ryddig hus..:)
  God sommerhelg!

  SvarSlett
 4. ...kuleste sekken i vakreste farge!!
  Lysslyngen har jeg selv siklet på flere ganger...Nå tror jeg jammen jeg må kjøpe meg den gitt *ler*

  -Ida Susanne

  SvarSlett
 5. har hunge opp akkurat lik lysslynge i kveld.
  sit her og beundrar den ;)

  fin-fin sekk

  god helg til deg!

  SvarSlett
 6. Dom är jättefina! Kram på dig/ Johanna

  SvarSlett
 7. Nydeligste fargen på den!!
  Har bare en gammel en i svart.. Men det funker jo det òg;)
  Sommerklem, Janni:)

  SvarSlett
 8. Kånken er best. Elsker disse sekkene så mye at min forrige grønne så ut som en fille til slutt. Nå har jeg en gul!Rosa var finfin og :) Det som er så kjekt er at man kan bære de som en veke også ;)

  SvarSlett
 9. I love your fresh,happy colors!

  SvarSlett
 10. Oh so much pink in the air! I love your blog and your pictures!!

  SvarSlett
 11. Så søt den var:)

  Er det en mini eller en vanlig str på kånken sekken?

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også