mandag 28. februar 2011

NR. 1 INSPIRASJON

 
Å få være fineste Jeanette sin Nr.1, gav meg røde roser i kinnene for et lite stykke tid siden.
Jeg ble så glad! Desto mer betydde det at den kom nettopp fra henne, som jeg stadig sender en god tanke, selv om vi egentlig ikke kjenner hverandre så godt. Sånn er det heldigvis noen ganger, at man møter jenter man instinktivt føler et søsterskap med. Takk FRYD + DESIGN!
 
 
 Nå er det min tur til å sende utmerkelsen videre, noe som har vist seg å ikke være så lett! Det finnes så mange fantastisk inspirerende blogger der ute, som gir meg den gode følelsen når jeg "stikker innom". Valget har falt på en blogg som for øyeblikket er tilsynelatende forstoppet. Noe som er synd og skam, for denne dama har inspirert meg i lange tider med sin fantastiske teft. Rett og slett en av mine aller første "blogg-forelskelser", dette:Fans har sikkert kjent igjen bildene for lengst. Det er selvfølgelig Kardemomme jeg velger meg. Disse bildene representerer bare et lite knippe av alt det nydelige som befinner seg i  
Min favoritt... som gir meg lyst til å sy, male, gjenbruke og fikse. Takk for all uvurdelig inspirasjon og dine koselige kommentarer. Evnen til å se en skatt, sette den sammen med en annen skatt, mikse farger og spre god stemning gjennom bildene sine, er ikke alle forunt. Men er det noen som har disse egenskapene intakt, så er det "Kardemomme".
 
Nå håper jeg ikke kjæreste Kardemomme føler et altfor stort press, men det er jo synd om denne utmerkelsen stopper her... 
Her ligger reisen den har vært på hittils.

4 kommentarer:

 1. Hei igjen,
  Eg såg faktisk at du hadde gitt den videre før du skreiv kommentaren hos meg :o)

  Eg har oppdatert innlegget.
  Må sei at du valgte ein veeeldig verdig mottaker.
  Håpe verkelig at det kun e ein pause og at godeste Kardemomme komme tebake for å fortsetta å inspirera oss :o)

  Du e verkelig ein inspirasjon for mange du og. Det e alltid ein fryd for øyet å komma inn te deg.

  SvarSlett
 2. Er med og bøye meg i støvet for Kardemomme, jeg savner henne veldig, som så mange andre!! Hun fortjener all oppmerksomhet- en fantastisk kreativ, snill, omtenksom og flott dame! ♥

  SvarSlett
 3. Fin blogg du har her..legger meg som følger:)

  SvarSlett
 4. Tillykke med den fine "pris", den er velfortjent. Du har en super lækker og inspirerende blog, som jeg er inde og kigge på flere gange om ugen.
  Og godt givet videre. Vi er flere som savner Kardemommen, Huset ved Bækken. Håber at hun lader høre fra sig.

  Stine:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også