mandag 11. januar 2010

Oslotur


Helgen tilbragte jeg på gamle trakter, besøkte gode venner og feiret en av dem. Oslo. Ahhh, vinteren kunne jeg godt hatt i leilighet på Grünerløkka. Deilig å være tilbake, selv om reisebudsjettet ikke var så stort. Trengs forsåvidt ikke når man har gjestfrie venner å hospitere hos!
Tilbake i hvalfangerbyen har jeg litt ny giv og mange ideer, skal ikke så mye til!
Bildene viser mine ørsmå innkjøp, nemlig et brett som var nedsatt med halv pris av halv pris og dermed kostet den nette sum av kr 49.50. Perfekt å bære pålegg til frokostbordet med (anvendelsesområde settes stor pris på av Fjeldborgmannen, så her er det om å gjøre å verifisere kjøpene med et gjennomtenkt bruksområde...). Muffinsformene skjønte han at jeg kommer til å bake muffins i (og han er glad i kake, så de trengte ingen inngående forklaring). En finfin almanakk ble også med hjem, denne glemte jeg å fotografere, men den har pussig nok samme farge som brettet fra Indiska... Var tydeligvis enig med meg selv om lørdagens farge, en litt blåere turkis enn jeg vanligvis liker.

4 kommentarer:

 1. Flotte funn, nydelige farger!

  SvarSlett
 2. Nydelig brett i flott farge!
  Og herlige mummikopper!
  Det er lenge siden jeg var på Grynerløkka nå dessverre. Tror ikke jeg har vært der siden i fjor vinter og det er en evighet for meg som var fast gjest der..
  Jeg har til og med bodd på nedre del av Grynerløkka for mange år siden..Bodde i Herslebsgate rett ved Munchmuseet.På vinterstid var det nydelig å bo der men på sommeren var det kjedelig og tungvint så det var med lett hjerte vi flyttet ut av sentrum..
  Likevel er det noe med den fargerike stemningen på løkka som tiltrekker meg og jeg har også tenkt at det hadde vært kjelt å ha leiligheten der på vinteren og så kunne vi bodd her på landet i sommerhalvåret :)
  Spalten som jeg fortalte om kommer i Dagbladet førstkommende søndag.
  Jeg fikk mail fra journalisten som sa at den kommer denne helgen i stedet så da kan du jo kikke etter kjente blogger om det passer sånn :)
  Ha en fortsatt fin kveld :))
  Kardemomme

  SvarSlett
 3. *koselig å se deg på lørdag!! også så fint brett-herlig! *klem v

  SvarSlett
 4. heihei :)
  Enda en fin blogg jeg fant veien innom :D
  Brettet traff meg midt i hjertet, herlige farger :)

  hilsen Skattejeger`n

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også