mandag 25. januar 2010

Mandag, ja.



Heldigvis går disse januarukene fort. Jeg har kost meg med siste nummer av BoligLiv i kveld, og der stod det så treffende "Februar er jo den siste av vintermånedene!"... som om jeg skulle sagt det selv! Det varmer et vinterslitent hjerte å tenke på at det bare er én vintermåned igjen. Jada, mars kan være ganske sur, men den kan også være tørr asfalt og småsko? I år blir det helt klart mintgrønne Converse, den planen er klar.
Tok noen bilder i dagslys i helgen, som jeg kan porsjonere litt ut i løpet av uka.
Dagens er fra klesstativet i Fjeldborgens 2. etasje. Hadde lett lenge etter akkurat dette stativet (fra Bloomingville), og helt tilfeldig var jeg innom en søt butikk her i Sandefjord, Milde Himmel, hvor de hadde fått masse nye varer. Damen i butikken var litt småsvett over hvor hun skulle gjøre av alle nyhetene, og jeg foreslo freidig at om hun kanskje kvittet seg med det stativet inne i kroken der, så fikk hun da masser av plass (mitt stativ stod nemlig som innredning i et hjørne, fullt av klær...). Jaggu var hun ikke hjertens enig, hun hadde faktisk tenkt på å fjerne det og vi ble også enige om en pris som kjøperen var veldig fornøyd med. O lykke!
Mandagen er snart på hell og jeg stålsetter meg for morgendagen, som vil bestå av rotfylling med påfølgende tap av ny terasse. God natt!

8 kommentarer:

  1. Nydelige bilder du viser her..
    Fikk hjertebank av det vakre grønne perlekjedet der..oioioi..Det var helt vanvittig vakkert

    *ME LOVE*

    SvarSlett
  2. Fine bilder du har tatt, og gøy å smugtitte litt på garderoben din :-) Likte godt den lange mintgrønn-mønstrete kjolen din. Herlig - minner om at det kommer en vår og sommer, snart. Lykke til hos tannlegen i morgen.
    Klem fra MiaNostalgia

    PS: Tusen takk for award og utfordring. Har ikke glemt det, må bare få tid til å tenke hva jeg skal skrive om meg selv :-)

    SvarSlett
  3. Hei.

    Oppdaget bloggen din idag og det er jeg veldig glad for. SÅ utrolig mange inspirerende bilder! Du har et utrolig flott hjem.

    Gleder meg til å besøke deg igjen:)

    SvarSlett
  4. Så flott og heldige du som fikk kjøpt det stativet :-) Ha en fin dag!

    SvarSlett
  5. Kuule bilder!!

    Og jammen er det så utrolig godt at det blir varmere snart. Kjente at jeg ikke var klar for - 16,5 i dag ......

    Men snart sommer og soool!
    Ha en fin dag!
    Hilsen Liv ;O)

    SvarSlett
  6. Så fint det var!! Likte de hjemmesnekra skapdørene dere hadde hatt.
    Og bordkort osv fra NF.. Så kule da!
    mvh Gry

    SvarSlett
  7. i also have bath-letters in my bathromm, called bad in german.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også