tirsdag 26. januar 2010

Dagslys er tingen.


Mens jeg var hjemme i morges og ventet på at bedøvelse skulle virke i gommene (det var den store rotfyllingsdagen i dag), var det utmerket lys og jeg benyttet anledningen til å fotografere litt. I ettermiddag har jeg bare ligget i sofaen og sovet og stønnet over den vonde tanna, så det ble lite bloggings. Nå på nattestid har jeg derimot fått i meg brødskiver i babyformat og orket å lage et innlegg med de deilige lyse bildene. Var det ikke snø ute kunne det nesten se ut som sommer i stua vår!
Ommøblerte litt puter i helgen, og fant plutselig ut at det selvfølgelig er matt svart som er den rette fargen på sofabordet. Tror det kan gi den rette stemningen, så ikke alt blir sukkertøy. Fjeldborgmannen er helt med...
Den grønne krakken har også fått ny plass, sammen med orkideen som jeg faktisk har greid å drive blomster på igjen! Pleier ikke ha tålmodighet til å vente på nye blomster, så kryss i taket...
Nå gleder jeg meg til paracet og seng og krysser fingrene for en god natt! Natta!

13 kommentarer:

 1. Disse bildene likte jeg veldig godt! Stuen din er utrolig koselig. Og stilig! Fine sarte farger, fine møbler! En sånn krakk kunne jeg faller for! Den er kjempeflott :))
  Ha en glad dag! Hilsen fra PIllepalle

  SvarSlett
 2. nydelige bilder!! kjempeflott hjem:-)

  SvarSlett
 3. Så fint du har det!! :-) Her er det nok litt for mye hybelkaniner til at jeg kan ta bilder i dagslys. hihi

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder.
  Du har det utrolig flott!

  SvarSlett
 5. så flotte bilder fra stua di! Synes det var utrolig fint, digger fargene.

  håper tanna er badre. uff, tannverk er noe av det værste altså...

  ha en fin dag!
  klem K

  SvarSlett
 6. oj..så digg bilder.
  og for en flott stue.
  fantastisk nydelige farger!

  SvarSlett
 7. Veit du, eg har ofte problem med å lukke bloggen din når eg har vore på besøk - må berre sjå l i t t til på dei fine bileta dine! :)

  Nydeleg!

  Ha ein god onsdag!

  SvarSlett
 8. Disse bildene var bare utrolig nydelig. Ser jo ut som de er tatt rett fra et blad. Vakkert.
  Man må benytte lyset når det er der :-)

  SvarSlett
 9. Å jeg likte så godt fargene dine og stilen din! Love it!! bIldene var knallfine!

  SvarSlett
 10. Stuen din er kjempekoselig! Det er så fint med fargeinnslagene du har rundt forbi, og det lyseblå-turkise skapet ditt superfint! Love the color! Jeg tror forresten at vi har litt samme smak for jeg også har den lille turkise vasen og et par av putene... Hi hi.

  Håper tannverken går over snart, og at du får sove godt. Klem fra MiaNostalgia

  SvarSlett
 11. Så utrolig lekre bilder!! Gleder meg innmari til å se huset deres på trykk etterhvert. Det er ikke så lett å få tatt bilder for tiden.
  Man må nesten være hjemme med tannverk eller ha fri fra jobben for å få tatt lyse nok bilder nå..
  Stakkars deg! Det er fælt med tannverk! Håper du føler deg bedre nå..Nå har jeg vært i kontakt med Dagbladet igjen i går og i dag og spalten kommer altså førstkommende søndag :))Og før jeg glemmer det må jeg få kommentere det herlige stativet med kjoler på! Jeg drømmer også om et sånt stativ men har slett ikke plass på de bittesmå soverommene våre! Æsj!
  Det er jo den flotteste interiørdetalj man kan tenke seg!
  Huset deres er virkelig SÅ flott i alle rom! God bedring! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 12. for en utrolig herlig stue du har :D ramlet over bloggen din i dag og ble helt forelsket :D her kommer jeg tilbake :D

  SvarSlett
 13. appear to be a nice blog.
  put a translation to English option please....

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også