mandag 4. november 2013

Mine favoritter i "Dilla på Håndlaget".
På fredag landet det en liten bunke magasiner i postkassen. Ikke husket jeg hvorfor... Men jo, der var jo jeg og et utvalg veldig fine ting jeg ble bedt om å plukke ut for Dilla på Håndlaget, et ganske nytt magasin med fokus på nettopp håndlaget. Gøy!

Både "Mumi" pute fra OYOY og plakaten "Pastel Abstract" fra SeventyTree er på lager på fjeldborg.no, mens de fantastiske kobberkurvene forhåpentligvis nå er på vei etter veeeeldig lang ventetid. Skal nok få vist dem frem her på bloggen så snart de dukker opp (sammen med en haug andre råfine saker).

I Fjeldborgen er det nok en gang renovering på gang, og for tida rydder vi oss fra rom til rom, med håp om å være sånn passe klare til snekkeren kommer i midten av november. Det blir dermed snart litt renoveringsbilder bloggen igjen, noe som føles veldig lenge siden sist! Gleder oss til å ta fatt og ikke minst til å vise frem resultatet. Kan røpe at vi står foran et aldri så lite stilskift...


Fin mandag og fin ny uke til deg!


2 kommentarer:

  1. Deler mange av favorittene med deg! Liker spesielt godt stringhylla i annen farge enn hvit. :)

    SvarSlett
  2. Gleder meg til å se resultatet av renoveringen! :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også