onsdag 9. mai 2012

Middagsdigg.Etter å ha spist "ute" hver dag, til alle måltider i over en uke, fryder jeg meg over matlagingen igjen. Note to self: kikk på dette innlegget når du blir lei av å lage middag.
Det nye salatbestikket fikk svinget seg i middagsvalsen i går. Det er så mykt og vakkert, og faktisk hadde vi ikke salatbestikk, så nå er jeg storfornøyd. Til laksefileter med aspargesbønner og sitron, hadde vi fullkornscouscous. Det er superlettvint og veldig rask mat, med rester som passet fint til lunsj i dag. Sånt liker jeg.
Til middag i dag: nakkekotelett (stekt under lokk sånn at den blir skikkelig sprø men mør, om du skjønner...), grov potetmos med gressløk fra hagen (!), koriander og basilikum (fra vinduskarmen) og masse Jarlsbergost. Nam sier jeg bare. Champinjong med balsamico og avocado naturell. Digg mat for mor når hun er fotballkampenke og spiser middag alene. Er mett ennå...


PS. Du burde kjøpe Kamille denne uka også... Der er det bildekavalkade fra Fjeldborgen, nemlig.
:)

4 kommentarer:

 1. Ser digg ut :O)
  Jeg er skikkelig drit lei av å lage middag hver eneste bidige dag, så nye middagstips slukes. (nesten mer en selve maten ...!!)
  Kanskje jeg må snope meg Kamille i morgen da.

  Ha en fin kveld.
  Linda

  SvarSlett
 2. Dette så deilig ut! Må vel sjekke ut Kamille jeg også da.. :-)

  SvarSlett
 3. such comfort! such yum!

  smiles to you.

  michele

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også