torsdag 10. mai 2012

I Kamille nr 10.Som jeg nevnte i går er det flere sider med bilder fra Fjeldborg i denne ukens Kamille. Det er staselig, og jeg må rette en stor takk til utrolig flinke Line Dammen, som har gitt meg litt plass under den svært så erfarne vingen sin! Takk, Line!!
Jeg har tatt bildene selv, og er fornøyd med selve bildene, men er litt lei meg for at de er redigert såpass lyst på trykk, selv om jeg liker lyse bilder.
Bildene over, som er fra soverommet, et rom jeg vanligvis ikke tar så mye bilder i, er bilder som ikke ble brukt i reportasjen.

Slik kan det se ut på soverommet vårt... ryddig og oppredd. Et lite tips fra meg til deg; bruk et enkelt dynetrekk som overkast på fotenden, enkelt å skifte ut i forhold til stemning og farge, og veldig billig, om du allerede har noen fine sengetøy! Også skader det jo aldri å finne frem gullskoa, de setter garantert feststemningen (akkurat disse giftet jeg meg faktisk i:).

Fin kveld til deg!

9 kommentarer:

 1. Gratulerer!! Skal sjekke ut i Kamille.
  Klem, Drude

  SvarSlett
 2. nydlige bilder du deler.
  Ha ein fortsatt fin kveld.

  Henriette.

  SvarSlett
 3. Så gøy!!

  Nydelige bilder:)

  Ha en fin helg!!

  Maten under her fikk jeg vann i munnen av...
  Min favo er sopp og avocado:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 4. Ja, det var smart!
  Med forskjellige sengetøy...
  Grattis med plass i Kamille.
  Vellfortjent, og bra at flere får sett disse
  vakre bildene fra det hærlige hjemmet deres!

  Soverommet deres er lekkert da.
  Kjør på med flere bilder...hehe.

  Fin hælg te dæ Ingrid! :)
  Siw

  SvarSlett
 5. Som jeg gleder meg til å kjøpe Kamille i morra og se reportasjen fra Fjeldborg heimen! :) Du har det så flott! Elsker å bla igjennom bloggen din og kike! Riktig god helg til deg! :)

  SvarSlett
 6. I dag har jeg brutt mitt selvpåførte forbud mot å kjøpe flere magasiner - rett og slett fordi jeg MÅTTE se bildene av Fjeldborg. Fantastiske bilder og utrolig gøy å se "oversiktsbilder". Jeg syns av og til det er utfordrende hvordan plassere ting i forhold til hverandre og da er det veldig fint å få noen oversiktsbilder. Og dine er bare suverene!!
  Digger putene dine, fargesammensetninga og kombinasjonene av hvitt/svart/ farger nytt/gammelt og alle de små tingene...

  Jeg tror jammen jeg må male spisebordet hvitt.....og sy de turkise putene med blomstermønster....

  Ha ei herlig helg!

  SvarSlett
 7. Kjempefine bilder fra soverommet! Har du fargekoden til den superfine gråfargen på veggen?

  SvarSlett
 8. Jeg likte veldig godt reportasjen i Kamille! Og fine bilder fra soverommet som vi ikke har sett noe særlig av før :) Det blir spennende å følge med deg videre i Kamille!

  SvarSlett
 9. Så fina bilder, inspirerande!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også