fredag 16. mars 2012

God, gul helg!
Det er fredag, det er helg!
Den har allerede startet her, med gule påskeliljer, og en søvnig og kosete katt som møtte meg i trappa da jeg kom hjem.
Fine Madicken.


Og et herlig gult Kaspara-hjerte ønsker velkommen inn i hallen.
Perfekt! Tusen takk!
(Jeg har nemlig vært på nok et Kaspara-besøk i dag, denne gangen med tre andre knallfine damer. Det var så utrolig hyggelig, og jeg kom meg nesten ikke avsted. (Faktisk ble jeg ganske forsinket til neste post på programmet mitt... ;) Takk for i dag, Hapel, Wilhelmine og Stilleben - og Kaspara så klart!


God helg alle sammen!

28 kommentarer:

 1. Dere damene vet og kose dere altså!
  Sånn skal det være!

  Hærlige gule detaljer og nydelig Kasparahjerte! Men, Ingrid...hvordan får du tavla så ren og svart? Her hjemme blir den bare gråhvit etter at vi vasker den. I don`t like :(

  Finaste hælga te dæ fina!
  Siw

  SvarSlett
 2. Supert innlegg i vårlig gult! Så skjønt med den døren med vindu, og slitt kant. Virkelig lekre kombinasjoner. Påskeliljene passer supert inn i det gule. :) Har også påskeliljer i mitt innlegg i dag .

  SvarSlett
 3. Spennende bilder i nye vinkler:)
  Gult og helg-en herlig kombinasjon!

  Håper fredagen blir fin:)

  SvarSlett
 4. Have a nice weekend too!
  ♥ Esther

  SvarSlett
 5. Herlige bilder fra gangen deres, så lyst , lett og vårlig!

  God helg-)

  SvarSlett
 6. Kanskje Hampus og Madicken kan bli kjærester? De ligner ganske mye. Men Hampus er litt mørkere brun enn Madicken. Spørs vel egentlig om Madicken vil ha en kastrert mann, da... :)
  god helg, Ingrid!

  SvarSlett
 7. skønne billeder - dejligt med gul :)

  SvarSlett
 8. Heisan Ingrid
  Nei, huff kom du for sent til neste oppdrag..håper det gikk greit!
  Tusen takk for i dag, det var så trivelig å ha dere glade, flotte damer på besøk! Super start på dagen!
  Herlige bilder du viser og JA jeg elsker gult hos andre!
  Så koselig at du har hengt opp det lille gule hjertet alt, også liker jeg Madicken veldig godt.
  Finfin helg til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 9. Underbara bilder! Gjorde precis ett inlägg om gula saker. Gult är världsbäst! Kram

  SvarSlett
 10. Such a lovely entryway - colourful, stylish and welcoming! :)

  SvarSlett
 11. HEI,
  dine bilder sprer glede og løfter om vår.... herlig. liker meg her inne. og pusen er bare ultrasøt.... akkurat som vår pusekatt
  ;-))
  ha en superfin helg,
  klem TOVE

  SvarSlett
 12. Hei, det var så koselig å hilse på deg. Søteste lille kattepusen din, ser ut som hun liker å posere for fotografen. Mail skal bli sendt i løpet av helgen...hi,hi...tenkte på cafèer på hele bilturen hjem jeg, helt til jeg kjøpte verdens fineste røde lampe på 13, hvor mye fint kan en butikk ha liksom, 13 er bare verdens beste oase for retrofans;)

  SvarSlett
 13. Fine bilder!

  God helg-ønsker sendes din vei!

  SvarSlett
 14. God kveld og takk for sist! Veldig hyggelig å hilse på deg! Det var en fin dag for mitt vedkommende (som faktisk hadde feriedag fra jobb!)Jeg trengte å møte likesinnede, interiøropptatte herlige jenter, coaching-dag for meg, og jeg var så inspirert at jeg etterpå kjøpte gulvteppe til stuen, he he, det sier litt. Uff, men får litt dårlig samvittighet for at vi distraherte deg og det gikk utover jobben du skulle utføre. Håper det gikk greit allikevel. Ha en riktig fin fredagkveld og helg; du mannen og skjønne, fine katten!

  SvarSlett
 15. Gult er så kult assa! Og du har det sååå fint!! God helg :-)

  SvarSlett
 16. Nydelige bilder!! Herlige gule innslag her og der!
  Ha en riktig god helg!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 17. Så herlige bilder, friskt, lyst og lekkert. Klem fra Agnete:)

  SvarSlett
 18. I just looove the pictures of youre home!

  SvarSlett
 19. Din trappe er så smuk! Den rå dør er også virkelig fin :-) Og så er gult jo altid godt!

  SvarSlett
 20. Herlige bilder! Jeg ser det er flere enn meg som er glad i det gule om dagen. Mon tro om det avtar etter påske?

  God helg!

  SvarSlett
 21. Herlige bilder! Blir glad tvers gjennom av slike fine farger, og katten din er nydelig:) God helg. Smil fra Hylleblomsten:)

  SvarSlett
 22. Jupp, vi får være med å bestemme! Hurra! :D Eget vaskerom skal jeg definitivt ha, og så skal vi lydisolere kjellerstua sånn at ungene kan bråke med instrumenter og annet uten at de hele tiden må bli hysjet på. OG så har jeg et "stille" rom hvis jeg vil trekke meg bort litt. Det å bestemme hvor vegger og sånt skal stå, er jo egentlig det letteste. Værre er alle avgjørelsene man må ta på en gang med gulv, fliser, bad og kjøkken. For all del...jeg er superglad for at jeg får være med å bestemme og slipper en træig standardløsning, men vi får liksom ikke bodd oss inn for å se hva som fungerer ;) En ting har vi allerede bestemt. De lave vinduene på kjøkkene må heves, for vi vil ha høy kjøkkenbenk...hehe. Sånn er det å være 1.75 og være lei av å bøye seg over standardhøydekjøkkenbenker ;)

  So long!
  Siw

  SvarSlett
 23. God kveld Ingrid! Tusen takk for i går! Det var jo veldig, veldig hyggelig, synd du skulle videre, og uff, du ble forsinket ja... Håper det gikk greit. Ha en strålende helg videre! Klem fra Anne

  SvarSlett
 24. Jeg bare elsker deg skjønne hallen din!!!

  Fordi din blogg er unik og gir masse inspirasjon har du fått oppføring på min nye nettside www.Inspirasjonsguiden.no

  Håper du vil ta en titt og kanskje du kunne tenke deg å være ukens gjesteblogger i løpet av april/mai mnd?

  På bloggen min www.shabbycharm.blogspot.com finner du et "Inspirasjonsguiden symbol" som det hadde vært kjempe hyggelig om du ville legge ut på siden din!

  Klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 25. Så fantastisk friskt gult gjere alt!
  Kjempe fine bilder:)

  SvarSlett
 26. gult er kult jo! lurer på å tørre meg på et lite hint av gult også. påskeliljer blir det imorgen!

  gos påske!
  kisses sigrid
  http://momhousefashionohmy.blogspot.com/

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også